“Rafaello” konfekšu krēms tortēm un cepumiem. Dievīga recepte


Daudziem garšo maigais kokosriekstu krēms, ko slēpj slavenās “Rafaello” konfektes. Piedāvājam recepti, kā to pagatavot mājās, lai rotātu tortes, kūkas un cepumus.

Sastāvdaļas
70 gr kokosriekstu skaidiņu
400 ml iebiezināta piena
200 gr sviesta
200 gr baltās šokolādes

Pagatavošana

1. Sviestu un šokolādi izkausē un sajauc.

2. Var kausēt uz lēnas uguns, pastāvīgi maisot, lai nepiedegtu.

3. Pievieno iebiezināto pienu, visu kārtīgi sajauc.

4. Krēmam pieber kokosriekstu skaidiņas un atkal visu izmaisa.

5. Gatavo “Rafaello” krēmu pārliek stikla burciņā un liek ledusskapī uz 3-4 stundām (labāk uz nakti).

6. Ja gatavo kūciņas vai torti, krēmu var lietot uzreiz un likt ledusskapī jau gatavo konditorejas izstrādājumu. Bet krēmu var baudīt arī vienkārši uz baltmaizes šķēlītes kopā ar tēju vai kafiju.

Leave a Comment