Radoša, izglītojoša un motivējoša rakstura pasākums vidusskolēniem – “Rosinātava”

Šogad, 6.martā, Spīķeru koncertzālē, pirmo gadu norisināsies Biznesa augstskola Turība studentu izstrādāts pasākums vidusskolēniem – “Rosinātava”.

Vieta, kur sabiedrī bā zināmas personī bas dalīsies ar savu pieredzi, rosinot jauniešus noticēt sev un Latvijas nākotnei. Projekts radīts ar mērķi iedrošināt jauniešus domāt plašāk par ierasto horizontu un ļaut vaļu savu ideju realizācijai.

 

“Rosinātava” ir aktīvās domāšanas veids, kurš balstās uz interesi, iesaisti un rīcību. Trīs pasākumu blokos – “Iespēju Latvija”, “Pasaules pieredze” un “Laiks rīkoties”, divpadsmit “rosinātāji” dalīsies ar stāstiem, padomiem un rīkiem, kas palīdzējuši viņiem nonākt tur, kur viņi ir šobrīd. Lektoru vidū būs tādas personības kā Agnija Grigule, Imants Pankars, Valdis Sils un daudzi citi.

Pasākums norisinās Biznesa Augstskolas Turība 25 gadu jubilejas ietvaros. “Rosinātava” ir jauniešu organizēts pasākums – jauniešiem. Pateicoties studentu iniciatīvai un augstskolas atbalstam, ir izdevies izstrādāt jaunu pasākuma konceptu, kurš sludinot ideju brīvību un nepiespiestu gaisotni, mudina uzdrīkstēties darīt jau šodien un saprast, ka Latvija ir iespēju zeme.

Šis ir nekomerciāls pasākums, kurā ieeja ir bez maksas, tomēr apmeklētāju skaits ir ierobežots. Pieteikuma anketu un papildus informāciju var meklēt pasākuma oficiālajā mājaslapā – www.rosinatava.lv. Augstskolas jubilejai par godu, divpadsmit aktīvākajiem jauniešiem, tiks sniegta iespēja piedalīties konkursā, par iespēju iegūt 25% atlaidi pirmajam studiju gadam! Pasākuma lektori, konkursi un citas aktualitātes tiks izziņotas sociālajos tīklos Facebook un Instagram.

Leave a Comment