PVD nāk klajā ar skaļu paziņojumu: ”Lūdzu, nepērciet šīs preces!”

Pārtikas un veterinārais dienests, PVD nāk klajā ar skaļu paziņojumu, kuru tev vajadzētu ņemt vērā dodoties iepirkties.

Šodien PVD savā ”Facebook” profilā dalījās ar svarīgu informāciju visiem Latvijas iedzīvotājiem. PVD aicina tikai pagaidām neiegādāties Beļģijā ražotus “Kinder” šokolādes produktus.

Lasi vēl: Leģendārās “Mrijas” pilots ieraudzījis to, kas pēc krievu uzbrukuma palicis pāri no lidmašīnas: ”Es nespēju..”

Saskaņā ar PVD rīcībā esošo informāciju, iespējami piesārņotos produktus Polijas izplatītājs ir piegādājis arī uzņēmumiem pie mums Latvijā, tāpēc PVD ir pieprasījis, bet pagaidām nav saņēmis informāciju no Polijas pārtikas apriti uzraugošā dienesta par konkrētiem produktu nosaukumiem, partijām un uzņēmumiem, kuri tās saņēmuši.

Kinder Surprise - Kinder Latvija

PVD atgādina, ka ja nav iespējams pārliecināties par produkta izcelsmi, labāk iesakām šobrīd produktu nepirkt. PVD veic pārbaudes un tiklīdz būs zināmi konkrēti produkti un to partijas numuri, PVD par to informēs.

Šobrīd PVD, ņemot vēlā riskus patērētāju veselībai, pieņēma lēmumu aicināt patērētājus būt uzmanīgiem un pievērst uzmanību Kinder zīmola produktiem, lai arī detalizēta informācija par Latvijā nonākušajiem produktiem pagaidām nav pieejama.

COMMENTS

Leave a Comment