Puisis atvēra Google Earth un ieraudzīja tēvu. Bail paliek tajā mirklī, kad uzzini ka tēvs ir miris jau vairākus gadus, bet tas vēl nav viss

Sociālo tīklu lietotājs pētīja programmu Google Earth, taču izklaidējošas brīvā laika pavadīšanas vietā viņš satikās ar savu tēvu. Vienīgais  ir tas, ka mans mīļais tētis jau sen nomira. Sekotāji arī metās aplūkot satelīta fotogrāfijas un saprata: pēcnāves dzīvē ir īsta atvērto durvju diena.

Japāņu lietotājs, kas reģistrējies kā TeacherUfo, 4. janvārī ievietoja divus ekrānuzņēmumus no Google Earth. Pēc viņa teiktā, garlaicības dēļ viņš nolēma apbrīnot mājas satelīta fotogrāfijas, kad pēkšņi pamanīja kaut ko dīvainu.

Man nebija ko darīt, tāpēc nolēmu apskatīt vecāku māju Google Earth un ieraudzīt savu tēvu, kurš nomira pirms septiņiem gadiem, dalījās vīrietis. – Viņš bija pazemīgs, bet labsirdīgs cilvēks.

Bet tas nav viss atklājums, ko vīrietis ieraudzījis. Sievietē ar lietussargu, kas staigā pa ceļu, viņš atpazina savu joprojām dzīvo māti. Priekšā bija cilvēks, un, kad es nolēmu paskatīties, kas tas ir, izrādījās, ka tur ir mana māte.

Vīrietis arī lūdza Google Earth atbalstu, ja iespējams, neatjaunināt šīs teritorijas karti, lai saglabātu vecāku atmiņu. Citi Twitter lietotāji sekoja TeacherUfo vadībai un sāka pētīt Google Earth, lai ieraudzītu savus mirušos tuviniekus. Daudziem tas ir izdevies.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment