Psihologs izskaitļo ko nozīmē ja cilvēks ļoti mīl kaķus. Psihologi apgalvo, ka tas ir nopietns iemesls aizdomāties

Daži cilvēki izjūt nepatiku pret kaķiem, turklāt paši nespēj izskaidrot tās iemeslus. Psihologi apgalvo, ka tas ir nopietns iemesls aizdomāties un kaut ko mainīt savā dzīvē. 

Vairumā gadījumu cilvēku attieksme pret kaķiem ir laba un visai pozitīva. Taču ir arī tādi, kas kaķus nemīl, cenšas tos padzīt, dzīvnieku klātbūtne padara viņus nervozus un kaitina, viņiem ir grūti pat vienkārši atrasties blakus kaķim.

Pats interesantākais, ka nemēdz būt tāda pārejas stāvokļa, jeb vienaldzības pret kaķiem, tos vai nu mīl, vai necieš, bet reizēm pat ienīst.

Zinātnieki jau sen centās atrast izskaidrojumu šai mīklai

Jau sen tika pierādīts, ka kaķa nozīme cilvēka dzīvē neaprobežojas ar peļu un žurku iznīcināšanu. Šīm dzīvniekam piemīt unikāls bioenerģētisks lauks, kas, nonākot rezonansē ar cilvēka bioenerģētisko lauku, spēj to atjaunot.

Ne jau velti kaķu īpašnieki apgalvo, ka viņu mīluļi spēj atbrīvot no galvassāpēm, pazemināt spiedienu, nomierināt, normalizēt miegu un izārstēt daudzas citas saslimšanas, kas saistītas ar enerģētiskās auras traucējumiem.

Tomēr atklājās, ka mājās dzīvojošs kaķis ir arī precīzs indikators tam, cik laba ir situācija ģimenē un cik pozitīva ir mājokļa enerģētika.

Ja ģimenē viss ir kārtībā, kaķis labi ēd, daudz guļ, bieži mazgājās un ir tīrīgs.

Ja mājās valda skandāli un ir visai sarežģītas attiecības starp ģimenes locekļiem, kaķis kļūst nervozs, ar saviem skaļajiem ņaudieniem kaitina strīdu vaininieku, pārstāj kopt sevi, sāk visādi ieriebt un bojāt personīgās mantas.

Droši vien paši esat ievērojuši, ja kāds apvainos bērnu, kaķis noteikti atnāks pie viņa pieglausties, tādējādi viņš atjauno bērna garīgo līdzsvaru.

Bet, ja notiek strīds, kaķis noteikti uz to reaģēs un vienmēr nostāsies tā cilvēka pusē, kam ir taisnība, nevis tā, kas vairāk kliedz.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment