Prieka diena pulcē bērnus no trūcīgām ģimenēm un bērnunamiem jau 7. gadu!

Jau septīto gadu palīdzības organizācija “Labdarības lapa”, šoreiz sadarbībā ar IT uzņēmumu Cognizant, organizē Prieka dienu – saietu bērniem no Latvijas reģionu trūcīgajām ģimenēm un bērnunamiem, lai sniegtu bērniem pozitīvas emocijas un iekrāsotu viņu pelēcīgo ikdienu. Šogad pasākums notiks 1. augustā Ropažos, “333” trases teritorijā.

Šogad Prieka dienā plānots pulcēt ap 200-220 bērnus un viņu vecākus vai pavadoņus. Bērniem visas dienas garumā būs iespēja piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, izpriecāties gan piepūšamajās, gan ūdensparka atrakcijās, gūt jaunas zinības Cognizant rīkotajās IT darbnīcās. Īpašs piedzīvojums būs izbraucieni drifta auto kopā Edmundu Bērziņu un Ēriku Ullas, tāpat izbraucieniem būs pieejami kartingi. Priecāsimies arī ūdensatrakcijās. Radošas darbnīcas paredzētas arī pašiem mazākajiem dalībniekiem, tāpat nav aizmirsts par māmiņām – skaistuma darbnīca arī viņām. Bērnus priecēs arī koncerts ar pazīstamu dziedātāju uzstāšanos (Anna Dribas, u.c.). Dienas gaitā dalībnieki tiks nodrošināti ar brokastīm, pusdienām un našķiem, neizpaliks dāvaniņas.

Pasākums tiek organizēts, piesaistot atbalstītājus visās jomās – ēdināšanā, atrakcijās un izklaidēs, dāvanu sagatavošanā, teritorijas piešķiršanā, transporta pakalpojumos, utt. Prieka dienas pamatideja ir sniegt īpašas emocijas, ekskursijas sajūtu un piedzīvojumus tiem bērniem, kuru vecāki vai audzināšanas iestāde to finansiāli nespēj nodrošināt. Tāpēc “Labdarības lapa” aicina gan finansiāli atbalstīt pasākuma ideju ziedojot, gan atsaukties iespējamos atbalstītājus, lai nodrošinātu ēdināšanu, transportu uz-no Ropažiem, saldējumu, u.c.pozīcijas. Vairāk informācijas par iepriekšējiem pasākumiem, gaidāmo Prieka dienu, kā arī rekvizītus ziedojumiem iespējams atrast portālā Facebook, “Labdarības lapa”, www.labdaribaslapa.lv, vai sazinoties ar lapas autori Amandu Grasi (tel.nr.26366866).

Leave a Comment