Precīzākā prognoze: “Decembris būs liktenīgs”: ko gaidīt zodiaka zīmēm pēdējā gada mēnesī.

Skorpions

Skorpioni pavadīs mēnesi, mēģinot izjaukt ko vecu un uzcelt ko jaunu. Lauzt, plēst un notīrīt visu veco un “uzzīmēt” visu jaunu. No vienas puses tas nav slikti, jo tas sola pārmaiņas. Tomēr izveidot ko jaunu, pilnībā iznīcinot veco, nav viegls lēmums.  Skorpioniem vajag būt pacietīgiem, galu galā sasniegt pozitīvas pārmaiņas nav viegli. Bet kopumā decembris ir laiks,  kad Skorpioni var atbrīvoties no visa liekā.

Strēlnieks

Strēlniekiem decembrī vajag palūkoties sev apkārt. Iespējams, kāds no paziņām palīdzēs Strēlniekiem atrast laimi. Strēlniekus sagaida perspektīvas pazīšanās, kontakti, sadarbība, kas atnesīs kaut ko labu gan attiecību, gan finanšu sfērā. Pievēršat uzmanību tam, kas pie jums nāks decembrī. Tieši tā paaugstināsiet iespējas atrast savu laimi.

Mežāzis

“Pacietība un darbs visu panāks” – lūk, devīze, ar kuru decembri pavadīs Mežāži. Šajā mēnesī Mežāžiem nāksies uzlabot savu meistarību un nodarboties ar pašanalīzi. Labāk pavadīt mēnesi, iegūstot jaunas zināšanas un nodarboties ar sevis pilnveidošanos. Bet pēc tam jūs sapratīsiet, ka jauns panākumu līmenis nav vairs aiz kalniem. Toties jaunais gads Mežāžiem ir sagatavojis daudzus pārsteigumus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem decembrī labāk uzticēties savai intuīcijai un ieklausīties sevī. Uzdodiet sev jautājumu, ko jūs patiesībā vēlaties. Jūsu uzdevums – tikt skaidrībā ar savām vēlmēm. Pēc tam jūs sāksiet tās realizēt. Decembris jāpavada sarunājoties ar sevi. Šo sarunu rezultāts būs labs – izdevies 2022. gads.

Lasi vēl: Pāvels Globa pačukst, kurām zodiaka zīmēm nākamajā nedēļā gaidāma GADA veiksmīgākā nedēļa

Zivis

Decembris gatavo Zivīm izdevīgus piedāvājumus un labu partnerību. Mēnesis dos viņiem iespēju attīstīties kādā dzīves sfērā. Lai noskaņotos uz attīstību, Zivīm vajadzētu “uzsūkt zināšanas”. Pievērsiet uzmanību dažādām norādēm un zīmēm. Labāk visam, kas sagatavots decembrī, teikt “jā”. Protams, ja tas būs saprāta robežās.

Leave a Comment