Pāvels Globa: Šīm zodiaka zīmēm novembra otra puse var atnest iespaidīgas naudas summas

Par lielu naudu sapņo daudzi. Diemžēl, vai par laimi, nauda no debesīm nekrīt, bet to nopelnīt ir pilnīgi iespējams. Tāpat ir vēl citi veidi kā papildināt savas kabatas.

Astrologi ir jau nosaukuši zodiaka zīmes, kuras būs pašas veiksmīgākās novembra otrā pusē. Viņas var rēķināties ar budžeta papildināšanos, bet nedrīkst arī aizmirst par piesardzību. Uzskaitīsim visus laimīgos.

Vērsis

Ar apjomīgu budžeta papildināšanos var rēķināties Vērši. Galvenie naudas avoti nāks no kādas dārgas lietas pārdošanas. Tā var būt gan automašīna, gan nekustamais īpašums.

Papildināt maku izdosies arī ar interesantu papildus darbu. Maksās pat vairāk nekā cerēts, bet pats darbs būs vienkāršs un vienlaikus interesants. Nedrīkst aizmirst, ka bezmaksas siers ir atrodams tikai lamatās, tāpēc nepieciešams ļoti uzmanīgi attiekties pret visiem piedāvājumiem. Nekautrējieties uzdot jautājumus un pārbaudīt lietas.

Vēzis

Vēžiem izdosies nopelnīt nesliktu summu. Savādāk viņi neproti – tikai strādājot godīgi, pieliekot piepūli, Vēži iegūs naudu. Principā viņiem ir grēks sūdzēties, jo dažādi nepilna laika darbi viņiem ir vienmēr vai gandrīz vienmēr.

Tāpat viņiem ir izvēles tiesības, ar ko sadarboties, bet kam labāk atteikt palīdzību. Novembra otrā pusē Vēžiem labāk vajadzētu samazināt savu darba degsmi, jo darba azartā viņi pilnībā var aizmirst par atpūtu, bet tas var radīt veselības problēmas.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosauc laimīgos: Zodiaka zīmes, kurām 2022. gads atnesīs ne tikai veiksmi, bet arī naudu

Svari

Pie Svariem atnāks ievērojama naudas summa. Tās pirmavots būs darba vieta. Visticamāk tā būs kāda liela prēmija vai papildus samaksa, kuru Svari patiešām ir pelnījuši.

Tāpat viņi var rēķināties ar dārgām dāvanām vai dividendēm no depozītu kontiem. Jebkurā gadījumā Svari nepaliks ar tukšām kabatām. Tomēr nevajag aizmirst par finanšu drošību, nevajag iesaistīties azartspēlēs, jo pastāv iespēja vairāk zaudēt nekā vinnēt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment