Policisti atklāj, ka šīs ir pašas psihākās zodiaka zīmes un jūs sapratīsiet kāpēc

Mēs laiku pa laikam lasām dažādus pētījumus par talantīgākajiem, gudrākajiem, kaislīgākajiem cilvēkiem saskaņā ar viņu dzimšanas brīdi – zodiaka zīmi, bet šis raksts jums atklās vienu no baisākajām statistikām pasaulē – FIB, apkopojot savā rīcībā esošos datus, nākuši klajā ar sarakstu, kādās zodiaka zīmēs ir dzimuši visbīstamākie noziedznieki, raksta kokteilis.la.lv

Šajā sarakstā ir gan sērijveida slepkavas, gan noziedznieki ar smagiem psihiskiem traucējumiem, gan teroristi, ziņo laikraksts Daily Occupation.

Noskaidrosim, kuri tad ir visbīstamākie zodiaka zīmju pārstāvji:

6. vieta – Mežāzis

Lai gan sērijveida slepkavu, kas būtu dzimuši šajā zīmē nav pārāk daudz, visvairāk upuru ir bijuši tieši Mežāžiem! Lai gan Mežāži pēc būtības nav impulsīvi un vairumā gadījumu ir arī likumpaklausīgi pilsoņi, viņus gluži vienkārši nevajag izvest no pacietības. Tā viņiem nav mūžīga…

5. vieta – Auns

Auni ir tendēti uz neprātīgām darbībām un rīcību jau kopš bērnības, tāpēc arī viņu esamība šajā sarakstā neizbrīna. Auni ir šausmīgi brīžos, kad ir nokaitināti, taču dusmojās viņi īsu brīdi. Tāpēc, ja jums ir izdevies sadusmot Aunu, gluži vienkārši mūciet, ko kājas nes!

4. vieta – Vērsis

Vērša dusmas ir kaut kas patiesi šausminošs. Taču Vērši šajā sarakstā ir iekļuvuši citu iemeslu dēļ – visbiežāk starp Vēršiem bijuši sastopami krāpnieki – ar spožu prātu un lielu nekaunību, ne slepkavas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment