Planētu gaida neliels “ledus laikmets”. Tā kā klimatu vairs nevar glābt …

Par to ir daudz teoriju, un viena no tām ir iespējamā globālā sasilšana. Bet ne visi piekrīt šai teorijai.

Runājot par klimata pārmaiņām, liela uzmanība tiek pievērsta cilvēku darbībām, un tas ir godīgi, jo mūsu iejaukšanās ir mainījusi klimatu.

Varbūt meklējot iemeslus sevī, mēs palaidām garām vairākus svarīgus faktorus. Kā ar dabas klimata pārmaiņu ciklu? Tas ir zinātnisks fakts, ka saules cikla svārstības ietekmē Zemes globālo temperatūru, tāpat kā citas masīvas struktūras, kas atrodas mūsu Saules sistēmā un ap to.

Nesenie pētījumi, kas veltīti šīs tēmas izpētei, ir ņemti no Nacionālās astronomijas sanāksmes Velsā.

Valentīna Žarkova, profesore matemātikā noNortumbrijas Universitātes (Lielbritānija), iepazīstināja ar modeli, kas var prognozēt Saules aktivitātes ietekmi ar precizitāti līdz 97 procentiem, un tas liecina, ka Zeme kustas uz “mini ledus laikmeta” virzienu, kas iestāsies aptuveni pēc piecpadsmit gadiem.

Jaunais Saules ciklu modelis rada nebijuši precīzas prognozes par pārkāpumiem 11 gadus vecā sirds ritmā saules laikā. Modelī izmanto dinamo-ietekmi divos saules slāņos, viens tuvu virsmai, un otrs dziļi tās konvekcijas zonā.

Modeļa prognozes liecina, ka ap 2030. gadu Saules aktivitāte samazināsies par 60%, salīdzinot to ar apstākļiem, kas pēdējoreiz tika novēroti 1645. Gadā tā sauktajā “mazajā ledus periodā”.

Žarkova un viņas komanda nāca klajā ar modeli, izmantojot Kalifornijas Wilcox Solar observatorijas magnētiskā lauka novērojumu “elementu analīzi”. Viņas modelis prognozē, ka no 2030. līdz 2040. gadam ievērojami samazināsies Saules aktivitāte, kas atkal novedīs pie mini ledus laikmeta.

Žarkova saka:

26.ciklā divi viļņi precīzi atspoguļo viens otru – virsotnes notiek vienlaicīgi, bet pretējās saules puslodēs. Viņu mijiedarbība būs postoša, vai arī viņi gandrīz viens otru atceļ.

Mēs prognozējam, ka tas novedīs pie “Maundera minimuma” īpašībām. Kad viļņi tuvojas fāzei, viņi nonāk spēcīgā mijiedarbībā vai rezonansē, un mēs novērojam spēcīgu saules aktivitāti. Ja tie neatbilst fāzei, tad tiek novēroti saules minimumi.

Lasi vēl: No viņiem neko nevar noslēpt. Trīs zodiaka zīmes, kam piemīt telepātiskās spējas

Kad fāzes ir pilnīgi atdalītas, nosacījumus atcels tie, kas pēdējoreiz bija redzami Maundera vismaz 370 gadus atpakaļ.

Diezgan interesanti, vai ne? Visi runā par sasilšanu uz mūsu planētas, un neviens negaida ledus laikmetu.

Leave a Comment