Planētu gaida neliels “ledus laikmets”. Tā kā klimatu vairs nevar glābt …

Tā prognozes precizitāte ir 97%!

Zinātnieku aprēķini liecina, ka nākamajos gados saules aktivitāte samazināsies, un tas ietekmēs mūsu klimatu, raksta zinātniskā publikācija Collective Evolution.

Vai globālā sasilšana patiešām ir svarīga un aktuāla?

Pirms dažiem mēnešiem NASA publicēja pētījumu, kurā norādīts, ka Antarktīdā ledus daudzums palielinās vairāk nekā samazinās. Viņi izteica paziņojumu pēc ledus aizsargu augstumu reģiona pētīšanas izmantojot satelītus.

Tomēr rezultāti ir pretrunā ar dominējošo teoriju, ka Antarktikas ledus kūst. Dokuments ir nosaukts “Antarktikas ledus masas pieaugums pārsniedz zaudējumus” un publicēts Journal of Glaciology.

Šīs izpētes autori darbojas kosmisko lidojumu centrā NASA Goddard, un pilnībā izprast ledus rašanos vēl nav izdevies, bet raksts minēja vairākas teorijas.

Jāatzīmē, ka agrākie NASA zinātnieki ir publicējuši vairākus rakstus par globālo sasilšanu, lai gan daudzi pasaules vadošie zinātnieki ir apšaubījuši, cik daudz siltumnīcefekta gāzu ietekmē klimata pārmaiņas.

Varbūt ir citi faktori, kas veicina klimata pārmaiņas?

Pirms dažiem gadiem Antarktikas ledus pārklājums sasniedza rekordu līmeni. Tomēr ledus pārsega pieaugums Antarktikā aptver ne vairāk kā vienu trešdaļu no Jūras ledus zuduma Ziemeļu Ledus okeānā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment