Pirms un pēc adoptēšanas – dzīvnieki, kuru dzīves pozitīvi mainījās

Nav slēpjams fakts, ka patversmes ir pilnas ar pamestiem dzīvniekiem, turklāt tāda situācija ir manāma visā pasaulē. Joprojām atrodas cilvēki, kas nežēlīgi izturas pret saviem četrkājainajiem draugiem vai arī vienkārši dzīvnieks tiem kļūst nevajadzīgs.

Par laimi, pasaulē tomēr ir vēl palikuši cilvēki, kas sniedz otro iespēju patversmē nonākušiem dzīvniekiem. Jūs tik palūkojiet, kā mainās tie dzīvnieki, kas reiz ir paņemti no patversmes.

Esam apkopojuši arī bildītes, kur saimnieki dalās ar saviem mīluļiem, kur tie redzami maziņi un nu jau paaugušies.

View this post on Instagram

It always amazes me to look back on photos of Piper when we found her at the shelter, and within a day of her coming home to be a part of her family. She went from a worried little baby, to being positively full of light and life ??? Do you have any before and after photos for this #beforeandafteradoption challenge? Do share! And remember #adoptdontshop ❤️ #cat #catsofinstagram #kitty #blackcats #blackcat #blackcatsofinstagram #babycat #cute #instacat #igbest_cats #furrendsupclose #catstagram #pippiphooray #tinyhousepanthers #rescuecat #cutecatcrew #instablackcats #kitten #leagueofextraordinaryblackcats #blackcatsrule #blackkitty #igcatjunky #cat_features #instacat_meows #cute4kind

A post shared by Tiny House Panthers! (@tinyhousepanthers) on

Pārējos dzīvnieciņus skatiet nākamajā lapā!

Leave a Comment