Pildām paprikas un tomātu šķēlītes – skaisti un gardi vienlaikus

Sastāvdaļas

 ● 20 g loku
 ● 400 g kūpinātas desas (var ņemt arī kūpinātu vistas fileju, vienkārši saceptu fileju vai pat visparastāko doktora desu)
 ● 150 g sviesta
 ● 150 g cieta siera
 ● 2 zaļās paprikas
 ● 150 g sarkano tomātu

Pagatavošana

  1. Sīki sakapājiet lokus.
  2. Kūpināto desu sīki sagrieziet un kopā ar lokiem samaisiet ar sviestu.
  3. Sieru smalki sarīvējiet, samaisiet ar desas maisījumu.
  4. Paprikām un tomātiem nogrieziet virsmiņas, izņemiet sēklas.
  5. Blīvi piepildiet tos ar pildījumu, liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
  6. Pirms pasniegšanas, pildītos dārzeņus sagriež plānās šķēlītēs, izkārto uz šķīvja.

Lai labi garšo!

Leave a Comment