Piedodiet, bet šīs zodiaka zīmes piesaista sev nelaimes kā magnēts. Kur jūs – tur nelaime!

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti aizdomīgi. Ja viņiem saka, ka kaut kas viņiem neizdosies, viņi jums nekavējoties iebildīs. Šī rakstura iezīme rada gan pozitīvas sekas, gan nepatikšanas. Ūdensvīri bieži uzņemas pārāk lielu atbildību, bet ne vienmēr ar to tiek galā.

Viņi vienkārši aizmirst par kaut ko, kļūstot sapinušies darbos un solījumos. Labās ziņas ir tas, ka viņi var tikt galā ar šo rakstura īpašību un kļūt izvēlīgāki jautājumos. Ūdensvīri nepārstāj mācīties visu mūžu, tāpēc viņiem ir iespēja kļūt labākiem un atbrīvoties no pastāvīgām nelielām problēmām.

Vērsis

Viena no pārsteidzošākajām Vērša negatīvajām īpašībām ir savtīgums. Vērsis sevi bieži uzskata par visskaistāko, veiksmīgāko, apdāvinātāko un spējīgāko, un pēc tam cieš no lepnuma radītajām problēmām un nepatikšanām.

Lasi vēl: Divu zodiaka zīmju vīrieši, kuri ar vecumu kļūst arvien neciešamāki. Sievietes, esat tālredzīgas!

Visvairāk problēmu, ko egoisms un lepnums rada mīlestībā un attiecībās ar cilvēkiem kopumā. Vērsim ir draugi, kuri spēj saskatīt savas pozitīvās puses, saprast, ka šie ir vienkārši normāli cilvēki. Bet apkārtējie vērsī galvenokārt pamana vēlmi pēc varas, alkatības, ambīcijām, lepnuma.

Leave a Comment