Piedodiet, bet šīs zodiaka zīmes piesaista sev nelaimes kā magnēts. Kur jūs – tur nelaime!

Nepatikšanas notiek ikviena cilvēka dzīvē, bet dažiem cilvēkiem tās parādās daudz biežāk nekā citiem. Astrologi uzskata, ka tas attiecas uz piecām no divpadsmit Zodiaka zīmēm.

Pat ja jūs piesaistāt neveiksmes pret sevi, jūs joprojām varat sasniegt to, ko vēlaties, jebkurā dzīves jomā, jebkurā svarīgā biznesā.

Auns

Auns vienmēr ir gatavs jebkuram piedzīvojumam. Viņi bez jebkādām problēmām un šaubām var atmest visu un doties pastaigā pulksten divos no rīta. Viņiem nav ilgi jālūdz dalība kādā riskantā uzņēmumā: Auns ir pionieris, kas rīkojas pēc principa “es vispirms to izdarīšu, un tad es domāšu par  sekām”.

Sakarā ar to viņiem bieži nav laika tikt galā ar pienākumiem un nepatikšanām. Tikai tādi paši cilvēki var veidot spēcīgas attiecības ar šādiem cilvēkiem, kas izskaidro faktu, ka divi aunu pāri pēc horoskopa vienmēr labi sadzīvo un rada ģimenes. Šīs zīmes pārstāvjiem ir grūti tikt galā ar savu netaisnību, kas ir viņu dzīves lielāko daļu problēmu cēlonis.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir neuzmanīgi un nezina, kā plānot lietas – tam viņiem vienkārši trūkst neatlaidības. Daudzi to vaino radošajā būtībā, kā arī entuziasmā, taču iemesls ir daudz vienkāršāks – Zivis ir diezgan slinkas, viņiem ir grūti saņemties un ķerties pie darbiem, it īpaši ikdienas.

Zivis bieži saskaras ar attiecību problēmām to vējainības un nespējas dēļ pildīt solījumus. Nepatikšanas viņiem seko uz papēžiem, bet reti viņiem kaut ko iemāca. Zivis vienkārši nevēlas sevi pārveidot, kļūt citādas. Daudzi šīs zīmes pārstāvji uzskata, ka kārtība ir skaidra konformisma, bezspēka izpausme. Diezin vai viņus ir iespējams pārliecināt.

Jaunava

Jaunavas ir uzņēmīgas pret negatīvām lietām, kas ir visvairāk nepatikšanas šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem. Negatīvas domas viņus pastāvīgi vajā, un pasaule viņiem bieži šķiet nežēlīga, garlaicīga un pelēka. Daudzi tādi ir  kopš dzimšanas, jo ir attīstījuši empātiju, līdzjūtību, atbildības sajūtu.

Ļoti bieži nenoteiktību un izolētību aizstāj ar impulsivitāti, agresiju un nežēlību. Pozitīvi cilvēki palīdz viņiem atbrīvoties no dzīves problēmām. Jaunavām ir nepieciešams kāds, kas viņiem ticētu, tad melno svītru nomainīs baltā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment