Pavisam drīz gaidāma GADA enerģētiski spēcīgākā diena; Gaidāms kas īpašs

Ir izredzes, ka mēs to redzēsim arī pie mums, Latvijā.

Novembra Mēness aptumsums arī sakritīs ar pilnmēnesi, un tāpēc tas būs diezgan iespaidīgs. Aptumsums būs pilnībā redzams Āzijā, Austrālijā un Amerikā, kā arī daļā Aļaskas un Havaju salām ceturtdien, 2021. gada 18. novembrī. Krievijā un Latvijā  Zemes ēna tikai daļēji aizsegs Mēnesi.

Spēcīgs Mēness aptumsums notiks 2021. gada 19. novembrī. Tā īpatnība ir tāda, ka tas būs pirmais no četriem aptumsumiem, kas notiek uz Vērša-Skorpiona ass, un tāpēc kļūs par enerģētiski jaudīgāko šogad un uzsāks atjaunošanas programmu. Tomēr pārmaiņas daudzi var sajust ar grūtībām un problēmām.

Pilnmēness un aptumsumu dienas astroloģijā vienmēr sauc par grūto periodu, kad priekšplānā izvirzās emocionālā sfēra un palielinās neparedzamu situāciju, strīdu un emociju uzliesmojumu risks.

Lasi vēl: No pirmdienas šie konkrētie Maxima XX veikali būs pieejami tikai ar COVID-19 sertifikātiem

Novembra pilnmēness notiks Vērša zīmē uz ass ar Skorpionu – šāda konfigurācija debesīs tiks nostādīta pirmo reizi kopš 2014. gada. Enerģētiski aptumsums šogad var būt visspēcīgākais un atklās veselu aptumsumu ciklu.

Astrologi apliecina: no pārmaiņām nav jābaidās, caur krīzi un iznīcību nāks atmoda. Mēness aptumsumi simbolizē liktenīgus notikumus – ātru un intensīvu mūsu ceļa novirzīšanu uz labo pusi.

COMMENTS

Leave a Comment