Pavisam atklāts horoskops! Tulīt uzzināsim kuri zodiaka vīrieši ir dzimuši ”babņiki”

Dažreiz mīļotā cilvēka neuzticības cēlonis ir izskaidrojams ar viņa zodiaka zīmi, kas nosaka domāšanas veidu un rīcību. Protams, neuzticībai nav attaisnojuma. Tomēr, ja tu uzzināsi, kāpēc viņš tevi piekrāpa, varbūt kļūs nedaudz vieglāk ap sirdi.

Cilvēki saviem partneriem kļūst neuzticīgi dažādu iemeslu dēļ, izdomājot izskaidrojumus savai rīcībai. Tomēr neatbildēts ir jautājums, vai tas kaut kādā veidā ir saistīts ar personību, audzināšanu vai pat zodiaka zīmi, kurā cilvēks ir dzimis.

Laulības pārkāpšana līdzinās gļēvulībai. Bieži vien vīrieši, kas krāpj savu dzīvesbiedri, nespēj tikt galā ar ģimenes problēmām. Viņi savu neuzticību saista ar stresu vai partneres uzmanības trūkumu. Neraugoties uz to, pēc laulības pārkāpšanas viss tikai pasliktinās: partneru attiecībās rodas krīze vai sabrukums.

Sieviete sliecas sevi vainot visās nepatikšanās. Piekrāptā mēģina atcerēties, ko izdarījusi nepareizi, kur pieļāvusi kļūdu. Nav viegli arī vīrietim, kurš pārkāpis laulību. Viņš domā, ka, visticamāk, sākumā būtu vajadzējis apspriest visu, kas neapmierina partnerattiecībās, un neiet “pa kreisi”, bet risināt situāciju godīgāk.

Bet dažkārt mīļotā cilvēka neuzticības iemesls ir izskaidrojams ar viņa zodiaka zīmi, kas nosaka domāšanas veidu un rīcību.

Auns

Auns patīk būt aizņemtam. Viņš mīl komunicēt ar tiem, kas viņu piesaista. Ja šīs zodiaka zīmes vīrietis tev ir neuzticīgs, viņš vienkārši vēlas dažādību un meklē to ārpus ģimenes. Tomēr viņš pārāk baidās tevi pazaudēt, tāpēc rūpīgi slēpj laulības pārkāpšanu.

Vērsis

Vērsis izšķiras par neticību, ja nejūt pārliecību attiecībās, cieš no diskomforta. Viņš krāpj tevi, jo baidās pievilt citos veidos.

Dvīņi

Dvīņi krāps tevi, jo viņiem tas nav nekas peļams. Ja apstākļi veicina laulības pārkāpšanu, šīs Gaisa zīmes pārstāvji to noteikti izmantos. Dvīņi vienkārši nespēj kontrolēt savas vēlmes vai simpātijas. Ja viņi pārkāps laulību, tad darīs to ar savu paziņu vai draudzeni.

Vēzis

Uz krāpšanu Vēzi pamudina stress. Kad darbā vai mājās viss iet greizi, šīs zodiaka zīmes pārstāvis mēģina atrast dažādus veidus, kā mazināt spriedzi. Laulības pārkāpšana viņam ir viens no veidiem, kā tikt galā ar problēmām.

Lauva

Lauva tevi krāps tikai tāpēc, ka viņam patīk uzmanība, ko sniedz jaunas iepazīšanās. Ilgstošas monogāmas attiecības viņu garlaiko. Lauvu vilina daudzveidība, tādēļ viņš var kļūt neuzticīgs savai partnerei vai laulātajai draudzenei.

Jaunava

Ja vīrietis Jaunava nolemj krāpt savu esošo partneri, izvēle attieksies uz kādu no bijušajām partnerēm. Jaunavām parasti ir grūti atbrīvoties no agrākajām attiecībām. Atrodoties nostalģiskā noskaņojumā, Jaunava var turpināt laulības pārkāpšanu un “atcerēties pagātni”.

Svari

Svari ir nelabojami romantiķi. Pat tad, ja šīs zīmes vīrietis satiekas ar tevi, viņš labprāt flirtē arī ar citām dāmām. Dod Svariem vismazāko iemeslu, un viņi, daudz nedomādami, tevi piekrāps.

Skorpions

Skorpions krāps savu sievieti, jo viņš ne vienmēr pieņem pareizus lēmumus. Viņš atrodas savu vēlmju gūstā. Dažreiz viņš vienkārši nespēj nosvērt plusus un mīnusus un rīkojas impulsīvi, daudz nedomājot.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment