Pāvels Globa pačukst, kurām zodiaka zīmēm nākamajā nedēļā gaidāma GADA veiksmīgākā nedēļa

Astrologs Pāvels Globa paziņojis, ka šī nedēļa būs svarīga no karmas viedokļa. Tāpēc šajā periodā nepieciešams būt ļoti uzmanīgiem, veicot jebkāda veida darbības.

Auniem būs nelabvēlīgs nedēļas sākums. Bet jau no nedēļas vidus veiksies finanšu jomā. Tomēr nevajag tās tērēt uzreiz. Ģimenes attiecībās gaidāmas dažas nesaskaņas. Astrologi iesaka nestrīdēties ar tuviniekiem.

Vērsim nāksies paļauties tikai uz saviem spēkiem. Labvēlīgs laiks priekš Vēršiem būs tikai brīvdienās.

Dvīņiem nepieciešams pievērst uzmanību savai veselība – gan fiziskajai, gan garīgajai. Kas attiecas uz darbu, tad nāksies gaidīt piemērotu brīdi un netērēt savu laiku neapdomīgai rīcībai.

Lasi vēl: Sākoties 15.novembrim cilvēki soctīklos uzsāk boikotu pret veikalu ”RIMI”

Vēžus sagaida veiksme 18. novembrī. Panākumi gaidāmi darbā un biznesā. Tie var būt jauni klienti, algas paaugstinājums vai paaugstinājums darbā.

Lauvām astrologi iesaka koncentrēties uz darbu un māju. Šajā nedēļā var veikt lielus un nozīmīgus pirkumus. Paaugstinātu aktivitāti labāk ierobežot.

Jaunavām astrologi iesaka ieguldīt naudu savā darbā un ceļojumos. Tiem, kas atrodas savas otrās pusītes meklējumos, šajā nedēļā paveiksies. Tāpat šajā laikā saasināsies intuīcija. Uzticieties savai iekšējai balsij.

Liela veiksme gaidāmi Svariem, kuri prot ziedot savu laiku un resursus saviem tuviniekiem. Labestība atgriezīsies pie viņiem panākumu veidā.

Turpinājums nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment