Pāvels Globa nosaucis tās zodiaka zīmes, kuras varēs kļūt bagātākas 2022. gadā. PILNĪGI NOPIETNI!

Ūdens Tīģeris ir pienākošā 2022. gada simbols, un viņš ciena tos, kas izrāda iniciatīvu un aktivitāti. Zināmais krievu astrologs Pāvels Globa uzskata, ka tieši tāpēc iespējas ievērojami uzlabot finanšu stāvokli nākamajā gadā būs četrām zodiaka zīmēm.

Tas gan nenozīmē, ka pārējie nevar gaidīt naudu. Vienkārši šie četri laimīgie ir burtiski Tīģera izredzēti un viņu zvaigžņu kartes norāda, ka iespējas uz bagātību būs daudz lielākas nekā visiem pārējiem.

Auns

Globa ir pārliecināts, ka 2022. gadā cilvēkus, kuri ir dzimuši Auna zīmē, gaida interesantas un globālas perspektīvas. Gaidāmas ļoti lielas pārmaiņas. Lai nepalaistu garām iespēju iegūt bagātību, astrologs iesaka Auniem izvirzīt skaidrus mērķus un strādāt pie to realizēšanas, nepieļaujot tempa mazināšanos un darbu kavēšanos. Tieši tad nauda kā upes ieplūdis Aunu bankas kontos un maciņos.

Lasi vēl: Ogres iedzīvotāji apdraudēti: Policija ar skaņas signāliem mēģināja pievērst cilvēku uzmanību par gaidāmo nelaimi

Dvīņi

Dvīņi sastapsies ar drosmīgiem izaicinājumiem, bet viņiem tas nāks tikai pa labu. Kārtējo reizi uzvarot, šīs zīmes pārstāvji pārliecinošiem soļiem virzīsies pretī finansiāliem panākumiem. Globa ir pārliecināts, ka Dvīņiem ir visas iespējas nomainīt darbu uz daudz interesantāku un labāk apmaksātu. Ienākumi izaugs jau gada pirmā pusē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment