Pavasara vidus būs sarežģīts daudzām zodiaka zīmēm: Pāvela Globas astroloģiskā prognoze aprīlim VISĀM zodiaka zīmēm

Pavasara vidus būs sarežģīts daudzām zodiaka zīmēm. Tomēr ir arī gaidāmas pozitīvas pārmaiņas. Zināmais astrologs Pāvels Globa sastādījis prognozi katrai zodiaka zīmei un pastāstīja, ko 2022. gada aprīlī gaidīt, un kam gatavoties.

Auns

Jūs varēsiet realizēt savu radošo potenciālu un visu, ko šajā periodā ieplānosiet. Esiet konsekventi, organizēti un saprātīgi. Tad rezultāts neliks uz sevi ilgi gaidīt. Ne brīdi nevajag par sevi šaubīties. Iespējams, jūsu tuviniekiem būs nepieciešama palīdzība. Sievietēm ir vērts pamainīt savu ārieni, bet vīriešiem pagaidām ieteicams izvairīties no jaunām iepazīšanām.

Vērsis

Aprīlī ir ļoti svarīgi, lai jūs saprastu, uz ko vajag tiekties. Neatsakieties no saviem mērķiem. Nenovirzieties no izvēlētā kursa, jo tādā veidā jūs saglabāsiet pārliecību par saviem spēkiem. Aprīlis nav labākais laiks atvaļinājumam. Bet iepazīties ar jauniem cilvēkiem gan var un pat vajag, īpaši, ja jums vēl nav sava otrā pusīte.

Dvīņi

Neaizmirstiet par savu veselību. Jums nepieciešams vairāk atpūsties un atjaunot spēkus. Aprīlis ir lielisks laiks, lai izvērtētu lietas un izdarītu secinājumus. Ja agrāk jums kaut kas neizdevās, tagad tas nav iemesls pārdzīvojumiem. Izlabojiet to, ko varat. Esiet godīgi, pirmām kārtām jau paši pret sevi.

Vēzis

Izbaudiet iekšējo harmoniju. Centieties atbrīvoties no visa liekā, pārstājiet domāt par pagātni. Jūs varat izmainīt savu dzīvi uz labāku pusi. Pakāpeniski jūsu priekšā atvērsies jaunas iespējas. Iestāsies brīnišķīgs laiks privātajai dzīvei. Atjaunošanās jums nāks par labu.

Lauva

Esiet pacietīgi un savaldīgi paužot savas emocijas. Jums būs daudz saistību un pienākumu pret radiniekiem un tuviniekiem. Bet nevajag šo atbildību uzlikt kādam citam. Dodieties ārpus pilsētas, atpūta jums nāks par labu. Ja jums nav vēl otra pusīte, ceļā jums ir iespēja satikt savu mīlestību. Nebaidieties no nekādām grūtībām.

Lasi vēl: Jaunākā informācija par Covid-19: ”Nāvējošāks nekā varētu šķist”

Jaunava

Jūs varēsiet gūt panākumus tajās lietās, kurās jums ir labas zināšanas. Tāpēc nevajag uzsākt kādus jaunus un priekš jums neparastus projektus. Jūs būsiet iegrimuši savā iekšējā pasaulē, tāpēc sadarbība ar citiem cilvēkiem būs nedaudz apgrūtinoša. Ja būs vēlme, jūs atradīsiet izeju no ikviena sarežģīta stāvokļa.

Svari

Aprīlis jums būs sarežģīts. Jūs varēsiet izjust emocionālu nestabilitāti un pat ciest no tās. Nav izslēgti konflikti ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Visām lietām, ko jūs no jauna uzsāksiet mākslas vai radošās sfērās, būs grandiozi panākumi. Bet esiet daudz uzstājīgāki un izlēmīgāki.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment