Pašas cietsirdīgākās un ļaunākās zodiaka pārstāves; Viņa neatkāpsies, kamēr Jūs netiksiet pilnībā iznīcināts

Auns

Patīkamas, jautras un dzīvespriecīgas sievietes-Auni vienā acumirklī pārvēršas tirānos un agresoros. Viņas ir apburošas un labvēlīgas, taču līdz brīdim, kad saskaras ar problēmu. Pietiek atteikt viņai palīdzībā, sākt runāt pretī, sākt pierādīt, ka tieši jūs esat ģimenes galva vai vēl labāk – paziņot viņai par šķiršanos, un jūs ieraudzīsiet, visu apslēpto agresiju.

Aunu nekontrolējamām dusmām var būt ļoti bēdīgas sekas. Sarunās ar šo sievieti nav pieļaujami kategoriski atteikumi, viņām vienmēr jāpiedāvā alternatīvās iespējas, pēc iespējas izvairoties no konfliktiem.

Starp citu, ar lielāku agresiju atšķiras tieši tās Aunu sievietes, kuras bija spiestas uzņemties vīrieša lomu attiecībās un biznesā.

Lasi vēl: Stingrs aizliegums mazgāt traukus ar šiem sūklīšiem un kāpēc mēs mājās tos vairs nepērkam

Skorpions

Sieviete-Skorpions ir neiedomājami pievilcīga, taču, krītot viņas valdzinājumā, jūs nonākat nevis mīkstajos un pūkainajos apskāvienos, bet gan īstajās spīlēs! Viņas ir nopietnas pretinieces un ļaunākās ienaidnieces, tāpēc stājoties viņai pretī, esat gatavi, ka viņa neatkāpsies, kamēr Jūs netiksiet pilnībā iznīcināts.

Ja viņas mīl, tad no visas sirds, ja ienīst, tad līdz dvēseles dziļumiem. Tā ir dominējošā zīme, tāpēc vienmēr centīsies kļūt par līderi attiecībās. Dzīvojot kopā, viņa nepieļaus patvaļības, jums nāksies saskaņot visus savus lēmumus. Bet lielākā muļķība būtu uzdrošināties viņu krāpt, jo tad jums vairs nebūs iespējas izlūgties viņas piedošanu.

COMMENTS

Leave a Comment