Pārāk mīlošas zodiaka zīmes, kuras pēcāk no tā cieš

Mīlestība ir sāpes, un šīs zodiaka zīmes par to nešaubās.

Tas, protams, nenozīmē to, ka viņi paši attiecībās ir slikti – tieši otrādi, jo šīs zodiaka zīmes ir lieliski partneri attiecībās, un nežēlo neko, tikai lai otram liktu justies labi.

SKORPIONS

Skorpions var izskatīties skarbs un pat iedomīgs, tomēr attiecībās pret savu partneri viņš ir ļoti mīlošs, un ir gatavs atdot ļoti daudz, lai šīs attiecības būtu ilgstošas. Diemžēl, šāda veida pieķeršanās var būt nedaudz uzmācīga, un izvērsties par apsēstību, kas otram liek attālināties no Skorpiona. Viņš noteikti ir tas cilvēks, kurš attiecībās atdod visus 100%, protams, ja viņš otru mīl. Lielas uzmanības izrādīšana, un tādu pašu jūtu neizjušana no otra, Skorpionu var mazliet aizvainot, un likt viņam iekšēji ciest.

SVARI

Arī Svari attiecībās ir lieliski, un neko nežēlos otram cilvēkam. Ciešanas attiecībās izpaužas tad, kad rodas nesaskaņas, jo Svari teju vienmēr ir tie, kas meklē kompromisu un zelta vidusceļu. Ar laiku tas var apnikt, jo stūrgalvīgi partneri nudien var nogurdināt.

VĒZIS

Gādīgajam Vēzim patiešām nav viegli, jo ir grūti atrast kādu, kas par viņu pašu rūpētos tā, kā viņš rūpējas par citiem. Vēzis ir pati mīlošākā zodiaka zīme, un, ja viņu nemīlēs tā, kā viņš mīl partneri, Vēzis sajutīsies ļoti sāpināts. Šai zodiaka zīmei nepieciešama uzmanība, un, ja neesi gatavs to sniegt, tad pārtrauc attiecības uzreiz, jo Vēzis ir pārāk mīlošs, lai to izdarītu pats. Dažos gadījumos Vēži iesaistās toksiskās attiecībās, taču tās vienkārši nespēj pārtraukt, jo otru mīl ļoti stipri.

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment