Par ko laimīgi pāri nekad nestrīdas? Uzziniet, vai dzīvojat laimīgās attiecībās!

Vai vispār pastāv ideālas attiecības? Diez vai! Taču ir iespējams strādāt, lai attiecības padarītu par pašām labākajām, kādas jums jelkad bijušas! 

Par ko nevajadzētu nekad strīdēties…

Par hobijiem

Tas ir kas tāds, par ko laimīgiem pāriem nekad nevajadzētu strīdēties. Nedrīkst pārmest, aizliegt, noniecināt savas otras pusītes hobijus, jo tas ir galvenais iemesls, kādēļ jūs esat ar šo cilvēku dēļ – tas ir kas tāds, ko nedarījāt jūs, bet kas jūsos patiesībā piesaistīja jūsu partneri. Varbūt jums ar laiku apnīk, ka draugs katru piektdienu brauc spēlēt hokeju, bet viņš vismaz nedodas dzert ar draugiem! Vienmēr saskatiet labumu tajā!

Par mājas darbu pildīšanu

Jūs abi dzīvojat kopā? Tad arī abiem ir jātīra māja! Nav tā, ka tikai sieviete atbild par mājas tīrīšanu, bet vīrietis nes mājās naudu. Laiki ir mainījušies! Sievietes arī strādā, viņām arī ir hobiji, arī viņas vēlas brīvo laiku. Vīrietis nedrīkst pārmest sievietei par to, ka viņa lūdz palīdzību mājas darbu pildīšanā. Vīrietim pašam būtu jāpalīdz, nevis jādusmojas, ka tas ir sievietes pienākums. Ja tā – tad vīrieša pienākums ir nest mājās naudu, rūpēties par mājas pavardu, iestādīt koku, uzbūvēt māju… Nu, jūs sapratāt domu!

Par naudu

Parasti saka, ka strīdi par naudu ir pēdējais piliens attiecībās. Kādā ziņā pēdējais? Parasti attiecības ilgi pēc šī vairs neturpinās. Ja jūs esat kopā, tad naudas lietas arī jārisina kopā, ir jādala viss uz pusēm, jo visu izmantojat jūs abi. Nauda nedrīkst stāties mīlošu cilvēku starpā!

Leave a Comment