Panākumu atslēga: kas katrai zodiaka zīmēm obligāti jādara 2022. gada vasarā

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Ir pienācis laiks šai zīmei uzņemties vissarežģītākos loģiskos uzdevumus. Neļaujiet domai par lielu garīgo piepūli jūs biedēt, galu galā jūs būsiet gandarīts, ka esat atšķetinājuši noteiktu mudžekli. 2022. gada vasara nebūs jaunu atklājumu laiks, taču briesmas jūs apies.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Vasara var sagādāt daudz priecīgu mirkļu, tu pavadīsi laiku kopā ar mīļajiem un draugiem, taču tāpēc tev vajadzētu beigt viņus kritizēt. Lauvām ir jātiek galā ar savu pretenziju un prasību izvirzīšanas veidu, pretējā gadījumā viņi gulēs pludmalē vienas.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavas ir iestrēgušas savās pārkaulotās konservatīvajās idejās. Tas apgrūtina dzīves brīvības un garšas sajūtu. Kamēr jūs nepārvaldīsit nevienu situāciju, jūs būsiet daudz laimīgāks. Ieteicams atturēties no sliktiem ieradumiem un rūpēties par savu iekšējo harmoniju.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Jūsu panākumu atslēga ir attīstīta intuīcija. Nākamo trīs mēnešu laikā tas būs tik krasi saasināts, ka pamudinās kustības virzienu jebkurā zonā. Tāpat jūs redzēsit liekulību cilvēkos, kuri sevi sauca par jūsu draugiem. Tas var būt neērti, bet ļoti noderīgi, jo tas pasargās jūs no nodevības nākotnē.

Lasi arī: Liktenīgā 2022. gada vasara: kuras no zodiaka zīmēm var sagaidīt svarīgas pārmaiņas

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Vasara Skorpioniem ir atbrīvošanās no negatīvām emocijām laiks, ko viņi prot uzkrāt un uzpūst. Bez rūpīgas savu motīvu inventarizācijas nevarēsi gūt panākumus, pastāvīgi traucēs kādi neparedzēti apstākļi. Nebūs lieki piedot tiem cilvēkiem, kurus uzskatāt par saviem ienaidniekiem.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Padoms Strēlniekam: darbs pie enerģijas atjaunošanas, tas vajadzīgs ne tikai biznesam, bet arī fiziskai veselībai. Īpaša uzmanība jāpievērš problēmzonu noteikšanai biolaukā, no kurienes notiek aizplūšana. Atjaunojot vitalitātes līmeni, jūs varat atbrīvoties no slinkuma un sākt rīkoties.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Attīstiet savus dabiskos talantus, un tie atnesīs jums atzinību un panākumus. Ieguldītās pūles tiks monetizētas, taču saņemsiet arī morālu gandarījumu. Tas, ko darāt vislabāk, šovasar būs pieprasīts un vajadzīgs.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Sākot ar jūniju, uzņemties kārtības ieviešanu. Tas attiecas ne tikai uz mājokli, bet uz uzņēmējdarbību kopumā. Vairāku uzdevumu veikšana un pastāvīga pārslēgšanās starp savām interesēm neļauj jums izcelties kādā konkrētā jomā. Pārtraukumos nepalaid garām iespēju iegūt jaunas paziņas – vasaras beigās tās var noderēt.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Panākumi Zivīm nesīs pastāvīgu kustību un dinamiku. Lai to izdarītu, plānojiet atvaļinājumu uz attālām vietām, neignorējiet aktivitātes brīvā dabā. Iespaidi, ko uzkrājat 2022. gada vasarā, pietiks visam nākamajam gadam, lai gūtu panākumus jebkurā biznesā.

 

COMMENTS

Leave a Comment