Orhideja – spēcīgs sieviešu talismans! Ticējumi par orhidejām mājās!

Citi ticējumi par orhidejām

Zinātnieki, kas pēta dažādus ticējumus un māņus, uzskata, ka katru cilvēku orhidejas ietekmē atšķirīgi. Tas atkarīgs no puķes kopšanas apstākļiem un no tās krāsas. Piemēram, spilgti sarkanas un purpurkrāsas ziedi palīdz atbrīvoties no slinkuma. Šādas puķes lieliski piestāvēs tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras nemitīgi sēž uz diētas. Turklāt tās palīdz atmest smēķēšanu un sākt nodarboties ar sportu.

Dzeltenas krāsas orhidejas palīdzēs celt materiālu labklājību un gūt panākumus karjerā. Tas pats attiecas arī uz oranžas krāsas puķēm. Tās sekmē aktīvo dzīvesveidu. Šādas krāsas puķes lieliski piemērotas arī radošiem cilvēkiem, modinot viņos iedvesmu.

Baltas un rozā krāsas puķes palīdz sasniegt iekšējo harmoniju. Šādu krāsu orhidejas būs piemērotas depresīviem cilvēkiem.  Rozā krāsas ziedi palīdzēs justies pievilcīgākai un apburošai.

Lasi vēl: Ticējumi, kas piesaistīs naudu jūsu makam. Gadsimtu pārbaudīti paņēmieni!

Kopumā orhideja ir brīnišķīga puķe, kas lieliski piemērota audzēšanai mājās. Tā piestāvēs jebkurai meitenei, palīdzēs justies skaistai un pamodinās sievišķību. Orhideja pasargā no negatīvās enerģijas, nelabvēļiem un ļaunuma. Vienkārši pacenšaties to pareizi kopt, un tad jūs varēsiet ieraudzīt visas brīnumainās šīs noslēpumiem tītās puķes šķautnes.

Orhideja ir sieviešu aizbildne, palīdz sasniegt uzliktos mērķus, atklāt talantus, paildzināt jaunību, saglabāt skaistumu.

Leave a Comment