Noskaidrots cik iedzīvotājiem izmaksās VM jaunā ideja par FFP2 respiratoru valkāšanu sabiedriskajā transportā

Tā kā Veselības ministrija plāno sabiedriskajā transportā pasažieriem likt valkāt FFP2 respiratorus pašreizējo sejas masku vietā, portāls “Zini Cenu” izpētīja, cik šie respiratori šobrīd maksā un kur tos var iegādāties.

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits pieļāva, ka drīzumā sabiedriskajā transportā drīkstēs braukt tikai pasažieri ar sejas respiratoriem. Šādu priekšlikumu gatavojot Veselības ministrija. Tā ministra kungs apgalvoja, viesojoties TV24 raidījumā “Ziņu top”, par ko nra.lv rakstīja jau iepriekš. Bet vai aptiekas šādam lemumam ir gatavas un cik maksā specifiskās FFP2 maskas-respiratori?

Mikroblogošanas vietnē “Twitter” T. Linkaitis jau izplatījis aicinājumu iegādāties un ikdienā izmantot FFP2 maskas, it īpaši sabiedriskajā transportā. “Epidemioloģiskā situācija ir nopietna un pastiprināta piesardzība kontaktos ar apkārtējiem ir mūsu pašu interesēs,” norāda T. Linkaits.

Zāļu valsts aģentūras mājaslapā norādītas deviņas tiešsaistes aptiekas, kuras ir aktīvas un tajās var iegādāties bezrecepšu zāles, tai skaitā preces, kuras vajadzīgas, lai izpildītu higiēnas un Covid-19 ierobežojumu prasības, raksta portāls zinicenu.nra.lv

Lasi vēl: Magone gatavojas lielām pārmaiņām dzīvē; Magone neslēpj, ka..

No visām deviņām tiešsaistes aptiekām FFP2 maskas – respiratori iegādei pieejami bija tikai divās (internetaptieka.lv, benu.lv).

Lūk, arī cenas – lasi tālāk

Leave a Comment