Nododieties gultas priekiem, jo tie palīdzēs nodedzināt līdz pat 6 kcal minūtē!

Katrai no mums ir vēlme nomainīt sava skapja saturu pret ko košāku un seksīgāku, jo aiz loga paliek aizvien siltāks. Taču, lai atļautos uzvilkt to izaicinošo kleitiņu, kuru nesen iegādājies, saproti, ka nāksies ievērot kādu no “ātrajām” diētām. Aizmirsti par sevis mocīšanu un garām stundām sporta zālē, jo iegūt savus ideālos apmērus nav nemaz tik sarežģīti, kā Tev var sākotnēji šķist.

Nekad neaizmirsti ieturēt savu rīta maltīti!
Pilnīgi pietiks ar bļodiņu auzu pārslu un svaigu ābolu. Tādējādi Tu uzņemsi nepieciešamo enerģijas devu visai dienai, kā arī neuzņemsi lieku nevajadzīgu kaloriju bumbu, kā tas būtu, ja Tu, piemēram, izdzertu krūzi kafijas un pa ceļam uz darbu konditorejā paķertu pa kādai bulciņai.

STOP ātrajām ēdināšanas iestādēm un čipšu pakām piektdienas filmu vakaros!
Tev ir jāsaprot ka viss, ko Tu ēd paralēli kādai citai Tevis veiktai darbībai ir impulsīvu emociju iespaidā. Arī šķiroties no sava puiša labāk nogrūd šokolādes kūku un lielo saldējuma kārbu tālākajā ledusskapja stūrī un tā vietā dodies pastaigā pa parku.

Gāzētās limonādes un ikdienišķo caffe latte nomaini pret zaļo tēju un tīru ūdeni!
Nevienam nav noslēpums, ka katru dienu ir nepieciešams izdzert vismaz divus litrus ūdens. Taču arī zaļā tēja par ļaunu nenāks. Viena tējas krūze dienā sadedzinās aptuveni 25 kalorijas.

Un pats labākais – sekss!
Vai Tu zināji, ka sekss sadedzina līdz pat 6 kalorijām sešdesmit sekunžu laikā? Apvieno patīkamo ar lietderīgo!

Īstajā brīdī pasaki stop!
Tev noteikti nav jāapēd visa porcija, ja jūties paēdusi jau no vienas trešdaļas. Visam ir savs mērs!

Leave a Comment