Noderīga informācija visiem autovadītājiem, kuri bieži pārvietojas pa Rīgu

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā turpināja kāpt degvielas cenas, kamēr Viļņā cenu kāpums apstājās dīzeļdegvielai, bet Tallinā otro nedēļu degvielas cenas nemainījās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns joprojām bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai šajā nedēļā bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā “Circle K” degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,3% – līdz 1,534 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena palielinājās par 5,7% – līdz 1,494 eiro par litru, sasniedzot vēsturiski augstāko līmeni attiecīgajā degvielas uzpildes stacijā. Aģentūras LETA apkopotie dati liecina, ka līdz šim visu laiku augstākā dīzeļdegvielas cena “Circle K” uzpildes stacijā Krasta ielā bija 2012.gada 16. un 30.martā – 1,421 eiro jeb tobrīd 0,999 lati par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,7% – līdz 1,456 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja 1,356 eiro par litru, raksta apollo.lv

Lasi vēl: “Salauzīs viens otram sirdi”: Pāvels Globa nosaucis zodiaka zīmju pārus, kuriem nav lemts būt kopā

Vienlaikus Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas. “Circle K” degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena, tāpat kā pirms nedēļas, bija 1,584 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena – 1,374 eiro par litru.

Autogāzes cenas palielinājās visās Baltijas valstu galvaspilsētās. Viļņā tā pieauga straujāk – par 2,6%, sasniedzot 0,789 eiro, bet Rīgā un Viļņā autogāzes cena palielinājās par 1,3% un maksāja attiecīgi 0,775 eiro un 0,77 eiro par litru.

COMMENTS

Leave a Comment