No viņiem neko nevar noslēpt. Trīs zodiaka zīmes, kam piemīt telepātiskās spējas

Par ko domā jūsu sarunu biedrs? Kādus nolūkus slēpj viņa smaids? Cik patiesi ir viņa vārdi? Var būt viņš melo? Cik bieži jums rodas šādi jautājumi? Praktiski katras sarunas laikā. Iedzimtas domu lasīšanas spējas piemīt vien trīm zodiaka zīmēm no visa zodiakālā apļa. Lai gan daudzi no šo zīmju pārstāvjiem nemaz nenojauš par savām pārdabiskām spējām.

Telepātija ir parādība, ko parastam cilvēkam ir visai grūti saprast un sajust. Lielākoties cilvēki ir skeptiski noskaņoti, un īpaši netic tam, ko nav iespējams ieraudzīt vai sataustīt. Taču telepātija nav nemaz tik reta parādība ikdienas dzīvē, un katram vismaz reizi savā mūžā ir nācies ar to saskarties.

Kad cilvēki ilgus gadus nodzīvo kopā, viņi sāk saprasties jau intuitīvā līmenī.  Pat gadījumos, ja partneris pieliek ne mazums pūļu, lai noslēptu savas patiesās emocijas.

Gadās situācijas, kad satiekot kādu pilnīgi nepazīstamu cilvēku, mēs skaidri saprotam, ka izraisām viņam tikai nepatīkamas emocijas, vai gluži otrādi – radām spēcīgu simpātiju. Patiesībā ar šādu talantu ir apveltītas vien dažas no zodiaka zīmēm. Viņiem piemīt dabas dots talants lasīt svešas domas. Ja šīs spējas netiek attīstītas, tās paliek visai vājas.

Skorpions

Visas neizskaidrojamās lietas, kas eksistē šai pasaulē, it šādi vai citādi saistītas ar Skorpionu. Šīs horoskopa zīmes dzīvē paralēli pastāv gan realitāte, gan pārdabiskie spēki. Pat ja pats Skorpions to noliedz, tas tomēr paliek neapstrīdams fakts.

Plutona aizgādībā esošais Skorpions visus neparastus un prātam neaptveramus notikumus mēdz izskaidrot ar nejaušu apstākļu sakritību. Taču mistiskā būtība paliek nemainīga, no tās nevar paslēpties.

Iepazīstoties ar cilvēku, Skorpions kļūst par sava veida skeneri. Viņš tīri instinktīvi sāk pētīt svešinieku, ieklausās savās sajūtās, bet viņa zemapziņa sistematizē, analizē un tad pasniedz jauniegūto informāciju.

Parasti šo parādību sauc par pirmo iespaidu. Taču tieši Skorpionam nav raksturīgi kļūdīties cilvēkos. Viņam pietiek ieklausīties savā zemapziņā, apkopot visas norādes, un viņš visos sīkumos spēs aprakstīt, kāds patiesībā ir viņa sarunu biedrs, vai ar viņu ir vērts būt vaļsirdīgam, vai gluži otrādi, pareizāk būtu pārtraukt jebkādus kontaktus ar šo cilvēku.

Tieši telepātiskās spējas palīdz Skorpionam lieliski atpazīt cilvēku patieso būtību. Galvenais ir nevis izvairīties no dabas dotā talanta, bet gan pieņemt to un uzmanīgi klausīt savai zemapziņai.

Strēlnieks

Jupitera aizbildnim Strēlniekam ne vienmēr parādās iedzimtās spējas. Taču, ja šāds talants pēkšņi liks sevi manīt, arī pats zīmes pārstāvis būs nelielā šokā par savām spējām. Atrodoties pie dabas, Strēlnieks spēj rast iedvesmas un enerģijas avotu. Viss ir gluži vienkārši, jo ilgāku laiku strēlnieks pavada saskarsmē ar floru un faunu, jo vairāk enerģijas viņš uzkrāj. Viņš vienkārši nespēj ilgi nosēdēt četrās sienās, tas burtiski viņu nogalina. Akmens džungļi novājina viņa dabisko sesto māņu – intuīciju.

Turpinājumus lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment