No 15.jūnija līdz 2. jūlijam: būs īpaši maģiskas dienas. Nepalaidiet garām šos mistiskos datumus!

Šīs ir patiešām spēcīgas dienas, jo šis ir seno festivālu laiks ar nosaukumu Lammas laiks. Kopumā visu gadu nav tik daudz dienu ar īpašu mistisko enerģiju. 

Lammas laiks tika uzskatītas par domu un darbību atjaunošanās laiku. Viss, pie kā esam strādājuši iepriekšējos periodos, sāk nest augļus un rezultātus. Lammas palīdz mums sajust zemes atbalstu.

Šajā laikā iespējamas jaunas attiecības un esošās attiecības šis laiks stiprina. Šis ir laiks, kad nav nekā neiespējama un ir lielas izredzes piepildīt savus kvēlākos sapņus.

Šajos datumos milzīgs skaits ezotēristu, raganu un vienkārši maģijas cienītāji veiks dažādus rituālus, lai iegūtu enerģiju ko Visums dāvā mums visiem. Noteikti šo dienu laikā jūs jutīsiet lielu enerģijas pieplūdi un būsiet aktīvs.

Ko šajos datumos ir jādara?

Ir laiks veikt attīrīšanās procesu. Tagad būs piemērots laiks, lai atbrīvotos no liekajām mantām.  Jums nav vienkārši jāstaigā pa māju ar lupatu, bet arī jāizmet visas novecojušās lietas. Jo vecākas vai vienkārši nevajadzīgas lietas izmetīsit, jo labāk!

Turpini lasīt tālāk

Leave a Comment