Nedēļa no 7. līdz 13. jūlijam būs saspīlēts laiks visiem, bet jo īpaši trim zodiaka zīmēm. Esi piesardzīgs, lai nenokļūtu nepatikšanās!

Astroloģiju cita starpā var izmantot, lai identificētu un izskaidrotu vairākus neveiksmīgākos brīžus cilvēka dzīvē. Astroloģija piešķir jēgu nogurdinošākajām un nepanesamākajām cīņām, palīdzot saprast, kā tā padara tevi stiprāku.

Tiek prognozēts, ka nedēļa, kas sākās 7. jūlijā, būs sarežģīts laiks ikvienam, bet vairākām horoskopa zīmēm tā būs īpaši nejauka. Neatkarīgi no tā, tev jāatceras, ka visām šīm grūtībām būs zināma jēga!

Lūk, kā zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa pēc horoskopa būs vissaspīlētākā, var gūt zināmu labumu no astroloģiskās situācijas.

Vērsim var šķist, ka viņš zaudē kontroli pār situāciju un ka pār viņu gāžas viss un uzreiz.

Tev var likties, ka vienlaikus ir daudz spēku, kas tevi velk dažādos virzienos, un tu nespēj visus iepriecināt. Tomēr visnepatīkamākā ir sajūta, ka tev nav izvēles brīvības, brīvas gribas.

Var šķist, ka lēmumus pieņem jebkurš cits, bet tikai ne tu, un tu nespēj pārvaldīt notiekošo. Tomēr Visums mudina tevi atkal atrast savu balsi. Atceries: šī ir tava dzīve, un tu esi par to atbildīgs. Ja tev ir jānosaka sev robežas, dari to!

Svariem šonedēļ var atkal atvērties un radīt sāpes vecas, neārstētas brūces. Tev var šķist, ka esi dziedināts no kāda nepatīkama pagātnes notikuma. Tu vari domāt, ka esi ar to pilnībā ticis ar to galā un atvadījies no bijušā.

Tomēr kaut kas tev atgādinās par notikušo, un atmiņa atkal atvērs brūci. Tas ir tas, kas neizbēgami notiek ar cilvēku, kad viņš mēģina iet tālāk, pirms ļauj sev izjust un izdzīvot visas sāpes.

Šonedēļ dod sev iespēju “sajust savas jūtas”. Lai gan tas, iespējams, izraisīs stipru diskomfortu, šis process ir neatņemama dziedināšanas daļa. Padari savus jūtu uzplūdus par šīs nedēļas galveno prioritāti!

Turpini lasīt tālāk

COMMENTS

Leave a Comment