Neaizmirstami panākumi: pie piecām zodiaka zīmēm atnāks veiksme decembra divdesmitajos datumos

Veiksme ir savdabīga dāma, jo kādu viņa mīl un lutina, bet dažiem iet ar līkumu.

Agrāk vai vēlāk tā var atnākt pie katra, bet, ko atnesīs un cik ilgi paliks, ir strīdīgs jautājums. Šodien pastāstīsim par to, pie kā atnāks veiksme decembra beigās.

Auns

Decembra beigās nesliktus panākums var gūt Auni. Veiksme viņus pavadīs dažādās sfērās.

Pirmām kārtām tas attiecas uz darbu, bet tikai tajā gadījumā, ja darbs ir patiešām mīļš, nevis pārvērties par ikdienas katorgu. Darbā būs manāms radošs pacēlums, būs lielāka degsme un entuziasms.

Tas labvēlīgi atsauksies uz rezultātiem un Auniem ir visas iespējas nopelnīt paaugstinājumu. Tāpat neslikti ies finanšu darījumos. Var rēķināties ar negaidītu līdzekļu parādīšanos, bet kas būs to avots, pašlaik ir grūti pateikt.

Vērsis

Decembri neslikti noslēgs Vērši. Daudziem no viņiem parādīsies brīnišķīga iespēja sasniegt noliktos mērķus un atrast jaunu mīlestību.

Pilnīgi iespējams šīs jūtas būs uz visu mūžu. Neslikti lietas sakārtosies vientuļajiem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, viņi velti netērēs laiku, bet atradīs sev interesantu hobiju, kas varēs atnest nesliktus ienākumus.

Tāpat Vēršiem parādīsies perspektīvas karjeras izaugsmei vai profesijas nomaiņai. Principā decembra divdesmitajos datumos viņi būs gatavi visam jaunajam, tikai vajag iet ar līkumu dažāda veida avantūrām.

Lasi vēl: ”Nelaimīgie karaļi”: 3 zodiaka zīmes tuvāko dienu laikā skars indīgs negatīvisma lādiņš

Lauva

Decembra beigas izrādīsies veiksmīgas Lauvām. Viņām izdosies izmainīt privāto dzīvi. Pirmām kārtām tas attiecas uz vientuļajiem zīmes pārstāvjiem.

Tieši viņus sagaida daudz jaunu un perspektīvu pazīšanos. Pilnīgi iespējams, ka jaunā mīlestība var atrasties paziņu vidū, un šīs jūtas var pāriet ilgtermiņa attiecībās. Tiem zīmes pārstāvjiem, kas ir jau ģimenes cilvēki, arī sāksies diezgan labs periods. Attiecībās parādīsies jauns romantisma viesulis. Tāpat neslikti veidosies situācija finanšu sfērā.

Daudzas Lauvas varēs neslikti nopelnīt, pateicoties papildus peļņas avotiem. Tos atrast neprasīs pārāk lielas grūtības.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment