Nāvīgi laba komēdija “Ko dara vīrieši?”

1.novembrī, plkst.19.00, uz Ventspils Kultūras centra skatuves Sergejs Astahovs, Aleksandrs Goroško un Andrejs Fedorovs smīdinās skatītājus komēdijā “Ko dara vīrieši?”.

Kurš no jums vismaz vienu reizi savā dzīvē nav gribējis ielūkoties aizkulisēs un neredzēt tās savām acīm no otras puses. Kā dzimst izrādes? Kā mēģina aktieri? Par ko viņi slepenībā sapņo un ko viņi vēlas? Atbildes uz visiem šiem jautājumiem jūs atradīsiet komēdijā “Ko dara vīrieši?”.

Lugas darbība noris revolūcijas pārņemtajā Petrogradā 1920. gadā, tieši uz teātra skatuves. Pirmizrāde jau pēc nedēļas, bet jaunais redaktors, kurš vispār neko nesaprot no teātra, nepieņem autora sarakstīto lugu, jo viņš ir bijušais jūrnieks un redz teātri savā veidā! Viņš ir pārliecināts, ka tajā nav pietiekami daudz degsmes un revolucionāra gara un vēlas to padarīt nedaudz nopietnāku, kā to pieprasa jaunā valdība. Bet paradokss, jo vairāk korekcijas redaktors veic, jo luga kļūst arvien jautrāka un smieklīgāka! Laiks iet – nepielūdzami tuvojas pirmizrādes diena, bet vēl arvien nav saņemta atļauja lugas iestudēšanai! Kādus aktiermākslas trikus izmantos autors, lai virzītu savu gara darbu? Kā izkļūs no sarežģītās situācijas un ko viņš izdomās, lai auditorija ieraudzītu viņa lugu un pirmizrāde tomēr notiktu?

Par pārsteigumu skatītājiem teātra pasaulei nav robežu! To visu Jūs redzēsiet izrādē, kurā būs daudz interesantu skatuvisku atradumu, komisku brīžu, kā arī absurds, ekscentrika un pat cirks!

Izrāde krievu valodā.

Biļetes iespējams iegādāties Ventspils Kultūras centra kasē, Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.

Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.

Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.

Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected].

Leave a Comment