Mūžībā devies izcils Latvijas ārsts: ”Viņam tas bija sirds darbs”

Mūžībā devies Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) bērnu ķirurgs Egils Lavendelis, sēru vēsti sociālajā medijā “Facebook” pavēstīja BKUS.

Egils Lavendelis dzimis 1962.gada 29.maijā Rīgā Egona un Skaidrītes Lavendeļu ģimenē. No 1980. līdz 1986. gadam studējis Rīgas Medicīnas institūtā. 1986.gadā beidzis pediatrijas fakultāti bērnu ķirurģijas specializācijā, raksta nra.lv.

Lasi vēl: Pāvels Globa nosaucis vienu zodiaka zīmi, kura maijā būs 100% veiksmīga

No 1983. gada studiju laikā sācis strādāt Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā Reanimācijas nodaļā par medicīnas māsu un 1986. gadā, absolvējot Rīgas Medicīnas institūtu, turpināja savas gaitas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Uzņemšanas un Traumatoloģijas un ortopēdijas nodaļā par bērnu ķirurgu.

Labā, pozitīvā jautrība izcēla viņu komunikācijā ar kolēģiem. Neparastais humors un skatījums uz lietām ne visiem bija saprotams, tomēr svarīgākais bija viņa pozitīvisms un vēlme padarīt dzīvi labāku. Rūpes par savu ģimeni tam bija apliecinājums, raksta Bērnu klīniskā universitātes slimnīca savā ”facebook” profilā.

Visdziļākā līdzjūtība!

Leave a Comment