Mūsu ķermenis zina, kad nāve ir līdzās: visa lieta ir smaržā

Zinātnieki ir sapratuši, kā cilvēks sajūt nāves tuvumu.

Cilvēka ķermenis ir sarežģīta sistēma, kuru ir grūti saprast. Mēs joprojām līdz galam neesam sapratuši, no kurienes rodas jūtas un emocijas. Vēl viena lieta, kura līdz pat šim brīdim uzdod mīklu – tas ir mirklis pirms nāves.

Ārsti apgalvo, ka daudzi pacienti zina, ka mirst, vēl pirms to apjauš ārsti. Viņu dzīves funkcijas var pat uzlaboties, bet pacienti jūt, ka beigas ir tuvu.

Cilvēki, kuriem piemīt sestā maņa, bieži vien atvadās no tuviniekiem, pirms viņi aiziet. Dīvaini, ka viņi jūt, ka viņu laiks uz šīs zemes ir gandrīz galā. Šie cilvēki sāk piedot saviem ienaidniekiem un izlabot attiecības, lai neatstāstu nepabeigtas lietas.

Tas nav izplatīti, bet daudzi apgalvo, ka jūt sev līdzās nāvi. Tas ir nedaudz biedējoši, bet tajā pašā laikā tas ir labi, jo tad mums ir iespēja atvadīties no tuviniekiem.

Daži var apgalvot, ka cilvēks nevar zināt nāves laiku, bet tas, ka viņi pirms nāves sāk no visiem atvadīties, ir tikai sagadīšanās. Kentas Universitātes psiholoģijas skolā tika veikts pētījums, ka ietvaros tika konstatēts, ka cilvēki apjauš savu nāves tuvumu pēc smaržas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment