Mūsdienu pasaulē nepieciešams vairāk cilvēciskā kontakta: kā iepazīties trenažieru zālē?

1. Ieturi regulāru zāles apmeklēšanas grafiku

Sastādot regulāru sporta zāles un grupas nodarbību apmeklējumu grafiku, automātiski iegūsi neatņemamu labumu sava iepazīšanās posma pamatā – iespēju, ka raisīsies nepiespiestas sarunas par nodarbību un treniņu procesiem, jo visticamākais, ka sastapsi dienu no dienas vienus un tos pašus cilvēkus. Gribot negribot sāksi sveicināties, runāt, iepazīties, varbūt uzzināt vairāk par citiem. Iepazīšanās sporta zālē nav pielīdzināma koķetēšanai bārā, kur vakara gaita paātrinās proporcionāli izdzertajām glāzēm. Šāda iepazīšanās ir daudz stabilāka, jo balstīta uz emocionālu kontaktu, cilvēka iepazīšanu pamazām.

2. Esi vienmēr atvērts un pieejams

Centies mainīt treniņu secību un izstudēt sporta zālē pieejamās treniņu zonas. Ja nepārtraukti tikai mīsieties savā velotrenažierī vai stiepsieties uz jogas paklājiņa, palaidīsiet garām izskatīgos vīriešus, kas cilā stieņus. Nebaidies arī tu laiku pa laikam iegriezties brīvo svaru zonā!

3. Nepārspīlē

Izliekoties, ka esi paveicis 100 pumpīšus 20 vietā, vai arī cenšoties pacelt stieni ar pāris liekām ripām, dāmas sirdi iekarot neizdosies. Meitenes, iespējams, pat izvairīsies no jums pa gabalu. Vēl jo vairāk runa ir arī par to, ka tas ir bīstami – ne tikai “egoistiskā svaru celšana”, bet arī pārlieku lielais “mačo tipa” izrāviens publikā. Paliec uzticams saviem spēkiem – jo pārliecinātāks izskaties, jo labāk būs.

4. Dalies ar zināšanām, taču iztiec bez liekām pamācībām

Ja nāksi meitenei klāt un sāksi grābstīt viņu pikantākajās vietās, demonstrējot, „kā ir pāreizāk”, vari būt pārliecināts: viņa aizmuks, dabūsi pliķi pa seju, vai arī sapratīsi, ka lielākā daļa zāles meiteņu ir šīs dāmas draudzenes, panākot, ka visas sāks no tevis izvairīties. Labāk vērsies pie viņas ar jautājumu par mazkaloriju kokteiļiem vai palūdz “paspotot” sevi tad, kad taisi spiešanu no krūtīm.

5. Esi draudzīgs un sirsnīgs

Tas nav nemaz tik sarežģīti. Smaidi, it kā nejauši dāvā viņai vai viņam uzmanīgu skatienu un izsaki patiesus komplimentus. Reizēm tikai smaids var kļūt par iemeslu uzsākt sarunu.

Padalies arī ar draugiem!

Leave a Comment