Mirušais apciemo tevi sapnī? Viņš vēlas ar tevi sazināties. Vēl 9 pazīmes, kas liecina – miris tuvinieks mēģina ar tevi sazināties. Tev tikai jāpacenšas saprast viņa sūtītos signālus!

Tuva cilvēka zaudējums vienmēr ir smags pārdzīvojums neatkarīgi no apstākļiem. Šis skumjais notikums atstāj tukšumu tavā sirdī un dzīvē. Bet tas, ka mirušie vairs nav tev blakus, nenozīmē, ka viņi nevar ar tevi sazināties.

Lūk, 10 galvenās pazīmes, kas liecina – aizsaulē aizgājis tuvinieks cenšas ar tevi kontaktēties.

Apmeklējums sapnī

Redzēt mirušu tuvinieku sapnī var būt sāpīgi, taču visbiežāk tas liecina, ka aizgājējam klājas labi. Šāda veida sapņu veidus sauc par “gara apmeklējumiem”, un tu uzreiz spēsi saskatīt atšķirību: šajos sapņos tuvais cilvēks parādās tavā priekšā gaismas ieskauts. Sapnī mirušais var tevi apciemot, lūgt nosūtīt vēstījumus citiem un pastāstīt, ka viņpasaulē jūtas lieliski.

Klātbūtnes sajūta

Klātbūtnes sajūta ir parasta parādība: tev var likties, ka kāds uz tevi skatās vai sēž blakus. Šī sajūta nomierina – šķiet, ka mirušais tuvinieks ir ienācis istabā tā, it kā būtu dzīvs. Gariem nav ķermeņu, bet viņu klātbūtne ir skaidri jūtama.

Pieskāriena sajūta

Pieskāriena sajūta ir ļoti izplatīta parādība, it īpaši neilgi pēc tuva cilvēka nāves. Dažreiz, kad esi viens, tev var šķist, ka kāds pieskaras tavai mugurai vai rokai. Tāpat tu vari sajust, ka tevi apskauj. Šis ir mirušo tuvinieku iemīļots veids, kā pateikt, ka viņi joprojām ir kopā ar tevi.

Smarža, kas atgādina mirušo

Ja tu nereti sajūti neesošas smaržas, tev, iespējams, piemīt gaišredzības spējas. Par aizsaulē aizgājuša mīļota cilvēka klātbūtni bieži liecina cigarešu dūmu, parfīma, ziedu vai pat pārtikas produktu aromāti. Parasti tā ir smarža, kas asociējas ar mirušo cilvēki. Šādā veidā aizgājēji pavēsta, ka joprojām ir mums blakus.

Tuva cilvēka balss

Ja tu dzirdi balsis, tā var būt zīme, ka miris tuvinieks apmeklē tevi. Skaņa var rasties tev galvā vai telpā, kurā atrodies. Tas bieži notiek, kad esi vienatnē, un tādējādi tusaņem vēstījumu, ka aizgājējs ir kopā ar tevi.

Vairākums cilvēku dzird mirušā balsi savā galvā. Šajā gadījumā tu vari sākt dialogu ar nelaiķi. Parunā ar viņu, pēc tam pagaidi; tu noteikti saņemsi atbildi uz savu jautājumu.

Mistiski telefonzvani

Cilvēki bieži vien stāsta, ka saņem noslēpumainus tālruņa zvanus no nezināmiem vai atvienotiem numuriem pēc tam, kad mīļots tuvinieks ir devies aizsaulē. Kad paņemsi tālruni, lai atbildētu uz zvanu, visticamāk, dzirdēsi statiskās elektrības troksni vai arī pilnīgu klusumu.

Tas nozīmē, ka mirušais sūta tev zīmi. Telefoni ir elektriskas ierīces, ar kurām mirušais var viegli manipulēt, un zvans nozīmē, ka viņš grib sniegt tev svarīgu ziņu. Diez vai tu ignorēsi telefona zvanu, bet tas nozīmē, ka pamanīsi mēģinājumu ar tevi sazināties. Protams, tu nevarēsi uzsākt dialogu, toties zināsi, ka mirušais tuvinieks tevi atceras.

Šī zīme visbiežāk parādās drīz pēc mīļota cilvēka nāves, kaut arī ne vienmēr. Tas var notikt arī pēc mēnešiem vai pat gadiem. Tikai esi vērīgs, nebaidies un atbildi nākamreiz, kad saņemsi zvanu no nezināma numura.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment