Mirstošs sirmgalvis novēlēja auto garāžu saviem mantiniekiem. Neticami, bet tās saturs izrādījās fenomenāls

Starp visiem veidiem, kā kļūt bagātam, cilvēkam bieži tīkamākais ir variants, kad pēkšņi kā no gaisa “nokrīt” prāvs mantojums.

Nav nekas lieliskāks par dienu, kad tu saņem zvanu no jurista, kurš saka – vairāki miljoni, villa un automašīna ir nodoti tavā īpašumā. Protams pats fakts, ka kāds radinieks ir miris, tevi padarīs bēdīgu. Bet vai piekrīti, ka sapņot nav kaitīgi?

Līdzīgi bija šajā gadījumā, kad ārsta Harolda Kara brāļadēli mantoja garāžu ar visu tās saturu. Pats mediķis nāves brīdī mitinājās Anglijas pilsētā Ņūkāslā,  bija teju 90 gadus vecs un nodzīvojis ilgu un brīnišķīgu dzīvi.

Tādā vai citādā veidā, bet pēc večuka nāves brāļadēliem bija jāizpēta garāžas saturs. Viņi uzgāja kādu retro stila automašīnu, kas maksāja ļoti prāvu summu, taču neviens no mantiniekiem nespēja pat iedomāties, cik liela ir šī cena.

Tas, par ko liecināja cenas ekspertīze, noveda pie tādas mantinieku bagātības, par kuru viņi nespēja pat sapņot.

Radinieki jutās šokēti, kadizrādījās, ka aizsaulē aizgājušais tēvocis savā garāžā ir saglabājis retu “Bugatti” automobili, kas no konveijera noripoja tālajā 1937.gadā.

Lasi vēl: Maija naudas dienas: Ja šajās dienās ieguldīsi naudu, tad pie tevis tā atgriezīsies dubultā

Automašīna tika izlikta izsolē un pārdota par rekordlielu summu – 5 miljoni ASV dolāru. Kopumā savulaik tika izlaisti tikai 48 šādu automobiļu.

Aicinām ikvienu noskatīties videoklipu un apbrīnot, cik brīnišķīgas lietas mēs varam saņemt mantojumā un izskaistināt savu dzīvi.

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Leave a Comment