Miljona iespēja: Pāvels Globa trim zodiaka zīmēm sola neticamu finansiālu veiksmi no 21. maija

Astrologs, gaišreģis un publicists Pāvels Globa ir precizējis ikmēneša prognozi finanšu horoskopā, atzīmējot, ka ar 18. maiju situācija trim zodiaka zīmēm kardināli izmainīsies. Pateicoties Saturna un Merkura izkārtojumam, šo zodiaka zīmju pārstāvji varēs izmainīt savu finansiālo situāciju un atrisināt naudas problēmas. Viņi iegūs miljona iespēju vārda tiešajā nozīmē.

Auns

Auni var nomainīt darbu, iegūt daudz izdevīgākus darba nosacījumus un lielāku algu, jo pēc 18. maija viņi saņems satriecošu piedāvājumu, viņu priekšā atvērsies jaunas brīnišķīgas perspektīvas. Ja Auni riskēs un piekritīs piedāvājumam, tad viņi to nenožēlos – ļoti drīz viņu risks attaisnosies un atnesīs viņiem ne mazums naudu, kas šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem palīdzēs realizēt kādu viņiem svarīgu mērķi.

Lasi vēl: Veselības ministrs Daniels Pavļuts atklāj detaļas par gaidāmo Covid-19 vilni

Vēzis

Vēžus var gaidīt jaunumi, kas izmainīs viņu dzīvi. Svarīgs zvans vai vēstule pienāks jau pēc 18. maija, un šie jaunumi būs saistīt ar iespēju iegūt miljonu. Astrologs apgalvo, ka Vēži var laimēt loterijā, saņemt izdevīgus kredīta nosacījumus, ja ir izlēmuši to ņemt. Vēžiem sāksies gaišā svītra dzīvē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment