Merilina Kerro: 4 zodiaka zīmes, kurām, visticamāk, būs īpaši grūti šajā gadā

Ejošais Ūdens Tīģera gads solās būt nepielūdzams attiecībā pret dažu zodiaka zīmju pārstāvjiem. Tas pārbaudīs viņu izturību, lai apbalvotu 2022. gada beigās. Šīm zodiaka zīmēm jāizrāda noturība, jākļūst uzmanīgākām un jāieklausās zvaigžņu padomos.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir slaveni ar savu vēlmi pavadīt laiku vienatnē pašiem ar sevi. 2022. gadā no šī ieraduma nāksies atbrīvoties. Tieši draugi palīdzēs Ūdensvīriem pārvarēt savas bailes un atrisināt daudzas problēmas.

Tiem, kas labprāt ņem vērā citu padomus, nāksies pašiem izkļūt no grūtībām, kas var radīt morālu tukšuma sajūtu vai attīstīt depresiju. Darbā un mācībās šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem arī nepieciešams izvēlēties sev kompāniju un nevajag atteikties no komandas darba. Gada beigās Tīģeris uzdāvinās Ūdensvīriem labu un uzticamu draugu.

Mežāzis

Mežāži šajā gadā pārstās nēsāt “masku” un parādīs sevi īstajā gaismā. Daudzām viņu paziņām nepatiks tas, uz kādu pusi izmainīsies viņu personība. Mežāži var izrādīt pārmērīgu uzstājīgumu, būt riebīgi un viegli aizkaitināmi.

Lasi vēl: Guntars Galvanovskis izveidojis uzņēmumu, kurš apgrozīs miljardu eiro

Viņi asi reaģēs pat uz sīkākajām problēmām, kas izsitīs no līdzsvara tos, kas viņus jau sen pazīst. Lai nepazaudētu visus sev apkārt esošos cilvēkus, viņiem nāksies saņemt sevi rokās, atslābināties un skaidri izvērtēt, kur nepieciešams parādīt savu raksturu, bet kur vajag savaldīties. Mierina tas, ka gada beigās daudzi no Mežāžiem iemācīsies kontrolēt savas emocijas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment