Melno drēbju mazgāšana – 7 padomi, kas noderēs to kopšanai!

Baidāties, ka veļas mazgāšanas laikā tiks sabojāta mīļākā melnā blūzīte vai melnie džinsi? Pārdzīvojat ik reizi, kad drēbes mainījušas savu krāsu vai kļuvušas pelēkas?

Lai vairs nekad nepieļautu neko tādu, iesakām izmēģināt mūsu šīs dienas ieteikumus. Visas šīs metodes jau sen praksē tika pārbaudītas, tādēļ par to iedarbību nav vērts satraukties. Krāsa saglabāsies tāda pati, kā tikko no veikala!

Mūsdienās varētu šķist, ka veļas mazgāšana nekādas problēmas vairs nesagādā, jo ir taču tik daudz dažādi veļas mazgājamie līdzekļi, traipu tīrītāji, mīkstinātāji un, galu galā, ļoti labas veļas mazgājamās mašīnas. Taču problēmas bieži vien sākas tādēļ, ka dažādi apģērba gabali pieprasa dažādus kopšanas veidus, turklāt ir arī tādi apģērbi, kas mēdz būt ārkārtīgi kaprīzi.

Un vieni no šiem kaprīzajiem apģērbiem ir tieši melnās drēbes.

Neskatoties uz to, ka ir teiciens “melns nemēdz būt netīrs”, pat uz melnām drēbēm parādās netīrumi. Šoreiz pat nemaz nerunāsim par putekļiem, dzīvnieku un cilvēku matiem, blaugznām un daudzām citām riebeklībām, kas mēdz pielipt pie melnām drēbēm un tik ļoti izcelties. Pietiek vien ar to, ka melnas drēbes nebūt nav visvieglāk kopjamās.

Taču, ja jūs zināsiet šos padomus, kā pareizāk kopt melnas drēbes, jūsu ikdienas dzīve noteikti uzlabosies! Ielūkojieties!

Lai uzzinātu padomus, šķir nākamo lapu!

Leave a Comment