Meitenītes ģimene jau bija zaudējusi cerību…Taču pēkšņi mazā piecēlās un pateica ko tādu, kas atgrieza viņu atpakaļ dzīvē!

Tajā brīdī vecāki saprata, ka viņu briesmīgā cīņa ir galā, tādēļ viņi nolēma sasaukt visus radiniekus, lai tie pagūtu no meitenītes vēl atvadīties.

Ebiju atslēdza no sistēmām un aizveda mājās. Kad visa Ebijas ģimene sēdēja istabā un gaidīja briesmīgo brīdi, kad meitenītes dzīve aprausies, viņa pēkšņi atvēra vaļā acis un paziņoja, ka viņai vēl ļoti daudz kas dzīvē ir jāizdara.

Tas tiešām ir kaut kas prātam neaptverams, bet pēc šīs frāzes meitenītes veselība sāka uzlaboties. Ārsti nav bijuši spējīgi paskaidrot šo brīnumaino atgadījumu, taču fakts ir un paliek fakts – meitenītes veselība uzlabojās, taču viņa pašlaik turpina lietot preparātus, kas uzlabo viņas pašreizējo situāciju. Taču ārsti nekādas prognozes pašlaik nesniedz, jo viņi nespēj paskaidrot, kur slimība pazuda un vai tā neatgriezīsies kādā brīdī atkal.

Lasi vēl: Kāds puisis zem savas mājas atklāja tuneli un to kas tur atradās grūti aprakstīt

Meitenītes vecāki no šī brīnumainā atgadījuma izdarīja secinājumus – ir jāciena ikviens brīdis, kuru ir iespējams pavadīt kopā ar saviem mīļajiem, kā arī ir jāpriecājas par katru reizi, kad mums ir iespēja ar viņiem komunicēt.

 

COMMENTS

Leave a Comment