Mazliet par ”humpalu” drēbēm. Nēsājot šādu apģērbu, cilvēkam burtiski uzglūn dažādas sīkas nepatikšanas un vēl šis

Mantas, kas Jums saistās ar negatīvām atmiņām

Katra cilvēka dzīvē gadās gan uzplaukumi, gan kritumi. Ja esat ievērojis zināmu sakarību, ka valkājot konkrētu apģērba gabalu, jūs burtiski vājā neveiksmes, no šī apģērba noteikti vajadzētu atbrīvoties. Ekstrasensi apgalvo, ka garderobes elementi ļoti viegli fiksē jūsu emocijas, un pēc tam vienkārši liek jums atkal atgriezties vai nu prieka, vai bēdu brīžos.

Atvadoties no pagātnes, noteikti sadedziniet visus tiltus, neatskatoties un nenožēlojot.Šo vērtīgo pieredzi ir vienreiz jāpiedzīvo un jāiegaumē Likteņa sniegto mācību. Jūs taču nevēlaties ikreiz paskatoties uz konkrētu kleitu, jaciņu vai šalli, atcerēties par savām neveiksmēm vai izgāšanās brīžiem.

Lasi vēl: Muļķīgi mīti par grūtniecību, kuriem diemžēl daudzas sievietes vēl tic

Izmēram vai kājai neatbilstoši apavi

ķīnieši apgalvo, ka veselība sākas no kājām, bet vēl precīzāk, no pēdām. Tāpēc saglabāt savu jaunību un ilgmūžību jūs varēsiet, tikai iegādājoties labus apavus. Izmērs, dziļums, krāsa, zole – šeit visam ir nozīme.

Pirms dzīties pēc kārotā modeļa un pirkt bez pielaikošanas, padomājiet, cik smieklīgi jums liks izskatīties neērti apavi, kad staigāsiet ar neapmierinātu un sāpēs saviebtu sejas izteiksmi.

Krāsu gamma

Ja jūsu garderobe lielākoties sastāv no ahromātiskām krāsām (melna, pelēka, balta), jums vajadzētu dažādot to ar citām krāsām un toņiem. Katrai krāsai ir jāpilda savas funkcijas un jāpalīdz dažādos dzīves posmos.

Nebaidāties mainīties, izrauties no ikdienišķuma un dāvāt pasaulei savu skaistumu un spilgtas krāsas. Slīgstot pelēcībā, jūs padarāt sevi bezpersonisku un it kā izdzēšat sevi, pārvēršoties par neredzamu.

Apģērba izvēle ir ļoti atbildīgs solis, kas spēj pietuvināt jūs sapņu īstenošanai, palīdzēt labklājības pievilināšanai un veselības veicināšanai. Cenšaties nevilkt tās drēbes, kas nepiestāv nedz jūsu personībai, nedz stilam.

Leave a Comment