Mazliet par ”humpalu” drēbēm. Nēsājot šādu apģērbu, cilvēkam burtiski uzglūn dažādas sīkas nepatikšanas un vēl šis

Cilvēka garderobe nav tikai daļa no viņa imidža. Tā palīdz justies pārliecinātam, veiksmīgam un izvairīties no daudzām nepatikšanām. Pastāv vairāki tautas ticējumi par apģērbu, kas noteikti noderēs daudziem.

Katra cilvēka garderobe sastāv no dažnedažādām lietām. Reizēm tas izplēšas neiedomājamos izmēros, un par neiespējamu kļūst ne vien vajadzīga apģērba gabala atrašana, bet arī iespēja saprast, kas no šīm mantām ir reāli noderīgs, bet no kā būtu jāatbrīvojas. Lai nepiesaistītu sev uzmanību, izslēdziet no savas garderobes visas drēbes ar negatīvu enerģētiku.

Apģērbi no sveša pleca

Pastāv pietiekami daudz ticējumu par svešas garderobes elementu izmantošanu. Viens no svarīgākajiem ir fakts, ka drēbes spēj burtiski nolasīt un ierakstīt saimnieka emocijas. Tāpēc no nezināmās izcelsmes un likteņa drēbēm labāk atbrīvoties.

Šādi jūs pasargāsiet sevi no personīgās enerģētikas un biolauka sagraušanas. Nēsājot šādu apģērbu, cilvēkam burtiski uzglūn dažādas sīkas nepatikšanas, nepatīkami pārpratumi, bet turpmāk iespējami arī diezgan lielas neveiksmes un slimības.

Garderobe un nelaiķa mantas

Visu ekstrasensu padoms – nelaiķa drēbes ir jāsadedzina. Tās nenesīs nedz laimi, nedz prieku jaunajam valkātājam. Gluži otrādi, šo cilvēku sagaida ģimenes strīdi, darba zaudēšana, veselības ķibeles un pārējās nepatikšanas.

Lasi vēl: Šis stārķis maijā dosies taisnā ceļā pie kādas no šo zodiaka zīmju sievietēm

Kas attiecas uz dzimtas dārglietām, tad tās nepieciešams „attīrīt” ar svētīto vai vienkārši avota ūdeni, un virs tiem jālasa lūgšanas. Palūdziet tām nenodarīt jums ļaunuma, jo arī jums nebija ļaunu nodomu pret šo vērtslietu iepriekšējo saimnieku.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu būtiskākos faktorus 

Leave a Comment