Māte nevainīgo meitu dzina pie ginekologa pēc katras diskotēkas. Izlasot stāsta beigas knapi turējos, lai pilnā balsī nesāktu smieties

Tāpat kā visiem ārstiem, arī Jānim ir “mīļākie” pacienti – tie, pēc kuru pieņemšanas viņš piedzīvo kolikas smieklu lēkmju dēļ. Jānim “vismīļākā” paciente ir divdesmit gadus vecā Ieviņa kopā viņas ar māti.

Pirmkārt, māte ir audzināta svētās tradīcijās, un viņa ir pārliecināta, ka pirms kāzām – nē, nē … Un viņa meitu tur cieši grožos – pēc katras diskotēkas dodas pie daktera Jāņa, lai pārliecinātos, ka meita joprojām ir nevainīga.

Pati Ieviņa ir jauniete ar nosliecēm uz nimfomāniju, tiesa, to gandrīz vienmēr ir veiksmīgi bremzējusi temperamentīgā māmulīte. Gandrīz – jo pilnīgi vienmēr jau izsekot nevar. Te Ieviņa, kaut arī ir nevainīga, sieviešu tamponus lieto piecus uzreiz, bet Jānim ir jāvelk ārā, tiesa skrāpē attiecīgās ķermeņa vietas, bet Jānim tās ir jāārstē..

Lasi vēl: Sens līdzeklis, kas ātri atbrīvos no klepus, astmas, bronhīta, kā arī attīrīs plaušas! Mūsu omīšu recepte

Taču tie ir ziediņi. Nesen Ieviņa konsultācijā sastrādāja tādus brīnumus, ka puse ārstu (arī sievietes, kuras kolektīvā ir vairumā) nevar vien pārtraukt lietot alkoholu ārstnieciskos nolūkos.

Kopumā Ieviņu ar simptomiem – sliktu dūšu un vemšanu un aizdomām par grūtniecību – nosūtīja ginekologam. Dabiski Jānis jau priecājās, ka iknedēļas nevainības testi beidzot beigsies, un iztēlojās, kā viņš svinēs atbrīvošanos no izcilā dueta “Ieviņa un mamma”, taču tas tā nebija.

Turpini lasīt stāstu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment