Mana draudzene kartupeļu cieti iepirka kilogramiem. Uzzinot, kādēļ, arī es tā daru!

kartupeļu cietes izmantošana

Kartupeļu cietes izmantošana: Ja jums liktu nosaukt kādu pārtikas produktu, bez kura nav iedomājami 60% ēdienu, ko jūs nosauktu? Kad mēs redakcijas darbinieku starpā uztaisījām šādu aptauju, viedokļi krasi atšķīrās.

Taču lielākā daļa darbinieku atbildēja, ka viens no šādiem ēdieniem noteikti ir kartupeļi. Neoriģināli? Iespējams. Taču, runājot par kartupeļiem, tika pieminēta arī ciete.

Šodien šo bezgaršīgo pulveri daudzās dzīves jomās izmanto pat ļoti aktīvi. Ar tā palīdzību pataisa cietākas mērces, pudiņus, zupas un mīklas. Un kas tas būtu par ķīseli, ja tā sastāvā nebūtu kartupeļu ciete? Mediķi ir pārliecināti, ka kartupeļu cietei ir labvēlīga ietekme uz cilvēka veselību, īpaši jau uz kuņģa un zarnu traktu. Daudzus pārsteidz fakts, ka kartupeļu ciete tiek izmantota arī kosmētikas produktu ražošanā. Vienvārdsakot, nevajag noniecināt šī produkta labvēlīgās īpašības. Šodien mēs jums pierādīsim, ka to var izmantot ne tikai pārtikas produktu pagatavošanā.

 

Kartupeļu cietes izmantošana: Sejas ādas kopšanaiKartupeļu cietes izmantošana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagatavojiet mājās pastu taukainas ādas kopšanai. Sajauciet 0,5 glāzes silta ūdens ar divām ēdamkarotēm kartupeļu cietes un mazliet mitrinošā krēma. Uzklājiet iegūto masu uz sejas un atstājiet to 20 minūtes iedarboties. Pēc tam masku nepieciešams mazgāt nost ar lielu daudzumu ūdens. Tās lietošanas biežums – trīs reizes nedēļā.

Lasi arī: Brīvdienās gatavosim gardos biezpiena raušus

Stiklu mazgāšanai

Kartupeļu cietes izmantošana

Lai uz cietes pamata pagatavotu mazgāšanas līdzekli, ņemiet vienu glāzi etiķa, pus citrona sulu, vienu glāzi ūdens un divas ēdamkarotes kartupeļu cietes. Sajauciet kopā visas sastāvdaļas un pārlejiet tās trauciņā, kuram ir uzgalis ar izsmidzinātāju. Uzklājiet līdzekli uz loga un notīriet to.

 

Sudraba galda piederumu tīrīšanai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopt sudraba galda piederumus ir ārkārtīgi grūti. Šo uzdevumu var atvieglot pasta, kas veidota no kartupeļu cietes. Sajauciet kopā 4 ēdamkarotes kartupeļu cietes ar 50 ml ūdens. Izmantojiet salvetes, lai uzklātu uz sudraba piederumiem pastu, un pagaidiet, kamēr tā nožūs.

Lai lasītu rakstu tālāk un uzzinātu vēl lieliskas cietes izmantošanas vietas, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment