Man ir 56 gadi, esmu stāvoklī un nezinu no kā. Ir vairāki kandidāti – pensionārs, pusaudzis, par trešo variantu vispār bail domāt

Šī stāsta galvenā varone negaidīja, ka atkal kļūs par māti 56 gadu vecumā. Un vēl jo vairāk, viņa nebija gatava tam, ka nezinās bērna tēva vārdu. Vīriešu uzvedība šokēja visus tuviniekus.

Šis stāsts sākās brīvdienā. Tajā dienā Ludmila Fedorovna ieradās apciemot savu dēlu un vedeklu, lai redzētu savus mazbērnus. Bet šajā dienā viņa neizskatījās omā. No jautrības nebija ne miņas.

Vedekla aicināja viņu iedzert tēju un uzēst zefīrus. Bet, tiklīdz sievietei bija laiks nobaudīt delikatesi, viņa nekavējoties skrēja uz tualeti. Dēls vispirms nodomāja, ka viņa ir saindējusies ar pārtiku. Un, kad māte atgriezās pie galda, viņai jautāja, vai viņa ir vesela. Un tad vīramāte apdullināja vedeklu un dēlu ar savu atbildi. Viņa pastāstīja, ka ir stāvoklī, bet nezina, no kā ir bērns.

Lasi vēl: Sens līdzeklis, kas ātri atbrīvos no klepus, astmas, bronhīta, kā arī attīrīs plaušas! Mūsu omīšu recepte

No šīm ziņām jaunā meitene nometa tasi tējas. Šīs ziņas patiešām bija šokējošas. Galu galā Ludmilai Fedorovnai ir 56 gadi. Neviens nevarēja iedomāties, ka viņa nonāks šādā situācijā. Visu brīvo laiku sieviete vai nu strādāja, vai pieskatīja mazbērnus. Bet, kā izrādījās, ne dēls, ne viņa sieva nezināja, kas patiesībā notiek mātes dzīvē.

Dēls nolēma pajautāt, vai tā varētu būt kļūda. Tomēr Ludmila Fedorovna jau ir veikusi USG. Pārbaudes rezultāts apstiprināja, ka viņas grūtniecībai jau ir 11 nedēļas.

Pāris bija vēl vairāk pārsteigts, kad viņi jautāja, kurš varētu būt tēvs. Sieviete teica, ka ir trīs varianti. Ar pirmo iespējamo kandidātu viss bija skaidrs. Pāvels Vitaļjevičs dzīvoja vienā mājā ar Ludmilu, bija vecs, vientuļš. Bet Igora un Antona varianti vienkārši šokēja ģimeni. Jaunajiem puišiem bija 25 un 20 gadi, viņi strādāja tajā pašā noliktavā, kur pati sieviete.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment