Maltās gaļas un kabaču pīrāgs – izskatās un garšo fantastiski!

Šādu uzlejamo pīrāgu ir iespējams pagatavot ar jebkādu pildījumu, jo šai receptei pats svarīgākais ir mīkla. Šodien Ideju Kabata iemācīs jums gatavot uzlejamo pīrāgu no kefīra mīklas ar malto gaļu un kabačiem.

Gardā pīrāga pagatavošanas recepte

Pīrāga pildījums ir jāliek svaigā, iepriekš nepagatavotā veidā. Nepārdzīvojiet, jo gala rezultāts tik un tā būs ļoti sulīgs un gards.

Mīklas sastāvdaļas:

  • 3 olas
  • 8 ēdamkarotes griķu vai kviešu miltu (pēc saviem ieskatiem)
  • 8 ēdamkarotes kefīra
  • 3 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1/2 tējkarote sāls
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera

Sastāvdaļas pildījumam:

  • 300 g ne pārāk treknas maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 1 neliels kabacītis
  • 150 g cieto šķirņu siera
  • 1/2 tējkarote sāls
  • citas garšvielas pēc jūsu ieskatiem
  • sezamu sēkliņas, ķimenes vai jebkuras citas sēkliņas pīrāga apbēršanai pēc jūsu ieskatiem

Pagatavošanas gaitu soli pa solim lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru