Maltās gaļas un kabaču pīrāgs – izskatās un garšo fantastiski!

kabaču pīrāgs

Labākais kabaču pīrāgs! Šādu uzlejamo pīrāgu ir iespējams pagatavot ar jebkādu pildījumu, jo šai receptei pats svarīgākais ir mīkla. Šodien Ideju Kabata iemācīs jums gatavot uzlejamo pīrāgu no kefīra mīklas ar malto gaļu un kabačiem.

Gardā pīrāga pagatavošanas recepte

Pīrāga pildījums ir jāliek svaigā, iepriekš nepagatavotā veidā. Nepārdzīvojiet, jo gala rezultāts tik un tā būs ļoti sulīgs un gards.

 

Mīklas sastāvdaļas:

3 olas

8 ēdamkarotes griķu vai kviešu miltu (pēc saviem ieskatiem)

8 ēdamkarotes kefīra

3 ēdamkarotes augu eļļas

1/2 tējkarote sāls

2 tējkarotes cepamā pulvera

 

Kabaču pīrāgs – sastāvdaļas pildījumam:

300 g ne pārāk treknas maltās gaļas

1 sīpols

3 ķiploku daiviņas

1 neliels kabacītis

150 g cieto šķirņu siera

Lasi arī: Gatavojam fikso kabaču picu – kā reiz brīvdienām!

1/2 tējkarote sāls

citas garšvielas pēc jūsu ieskatiem

sezamu sēkliņas, ķimenes vai jebkuras citas sēkliņas pīrāga apbēršanai pēc jūsu ieskatiem

 

Pagatavošanas gaitu soli pa solim lasiet nākamajā lapā!

COMMENTS

Leave a Comment