Lūk, tas ir horoskops: Astroloģiskā prognoze decembrim visām zodiaka zīmēm; Vaiiii!

Astroloģe Jeļena Jakovļeva pastāstīja, kāds būs 2021. gada pēdējais mēnesis visām 12 zodiaka zīmēm. Viņasprāt, šajā periodā daudziem būs raksturīga neierasta rīcība, cenšoties piepildīt vēlmes un sapņus. Ikviens tieksies pabeigt svarīgas lietas, lai tās nepārceltu uz jauno 2022.gadu.

Šī steiga būs pilna ar nepatīkamām kļūdām darbā un problēmām attiecībās ar priekšniecību. Kolēģi var nākt palīgā, tāpēc nevajag atteikties no kolektīva savstarpējās palīdzības un solidaritātes.

Arī personīgajā frontē viss nebūs gludi. Decembrī vientuļie ļaudis īpaši asi izjutīs vajadzību pēc siltām jūtām un tuvības ar mīļoto. Tie, kurus saista ģimenes saites, izjutīs spriedzi attiecībās ar savām otrajām pusītēm, ko izraisīs gada nogales burzma, palielināta darba slodze, abu partneru aizkaitināmība un nogurums.

Astroloģe uzsver, ka visas grūtības un nepatikšanas būs pārejošas. Situācija atrisināsies ļoti ātri un negaidīti, bez negatīvām sekām. Runājot par veselību, astroloģe visiem iesaka būt uzmanīgiem un nepārpūlēties, lai līdz jaunajam gadam neiedzīvotos elpceļu saslimšanās.

Auns

Decembrī Auns jutīsies lieliski visās jomās. Viņam būs pietiekami daudz spēka un enerģijas, lai “pārvietotu kalnus”. Daudziem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem izdosies pakāpties pa karjeras kāpnēm, iegūt pelnītu prēmiju vai gūt labu peļņu. Savukārt kāds cits tiks pārcelts uz citu uzņēmumu un jaunu amatu, bet citi atradīs papildu ienākumu avotu. Pēc 7. decembra Aunam vajadzētu būt modram, jo pieaugs krāpšanas risks un būs grūti saprasties ar apkārtējiem. Šajā periodā pieļautajām kļūdām būs negatīvas sekas līdz pat tiesvedībai.

Vērsis

Decembris Vērsim nav labākais laiks svarīgu jautājumu risināšanai un nopietnu darījumu veikšanai. Pastāv neveiksmju, kļūdu, nepareizu soļu risks. Nav izslēgti neparedzēti izdevumi, finansiāli zaudējumi, tāpēc labāk atturēties no investīcijām un kredītiem, īpaši pēc trešo personu pieprasījuma. Gada pēdējā mēnesī jākrāj nauda un svarīgu lēmumu pieņemšanā nedrīkst vadīties pēc kāda cita viedokļa, ja vien tas nav kvalificēts speciālists vai eksperts.

Dvīņi

Dvīņiem decembrī būs grūti kontrolēt emocijas un adekvāti uztvert notiekošo. Garastāvokļa nestabilitātes dēļ  šīs zodiaka zīmes pārstāvji izjutīs grūtības saziņā ar apkārtējiem. Neprognozējama uzvedība ietekmēs arī darbu.

Tāpēc Dvīņiem ieteicams atlikt svarīgas lietas, savaldīties un kontrolēt savus vārdus un rīcību. Biznesa sfērā var rasties problēmas ar partneriem un kolēģiem kāda cilvēka neprofesionalitātes, neuzņēmības vai nekrietnības dēļ. No tā izriet, ka decembris nav labākais periods līgumu slēgšanai. Tev vajadzētu būt uzmanīgākam pret sev tuvajiem un iespējami mazāk klāstīt  citiem par saviem nodomiem un plāniem.

Vēzis

Vēži decembrī pilnā sparā nodosies ikdienas lietām. Cenšoties pabeigt iesākto un īstenot svarīgus projektus, viņiem galvenais ir nepārpūlēties. Nevajag vairīties no darba, bet jāieklausās arī savā pašsajūtā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem svarīgi rūpēties par veselību, stiprināt imunitāti, izvairīties no stresa un negatīvisma. Aizejošā gada pēdējā mēnesī Vēžus gaida daudz raižu un likstu, ko nevar novirzīt otrajā plānā. Nāksies sakopot spēkus, plānot uzdevumus un izvairīties no nepatikšanām un finanšu riskiem.

Lasi vēl: Volodina atklāj: Kuras zodiaka zīmes gūs panākumus 2022. gadā. Kas tāds vēl nav redzēts!

Lauva

Lauvas decembrī nevarēs atslābt, būs jātiek galā ar daudzām grūtībām un jārisina  virkne problemātisku jautājumu, īpaši no 7.- 20 decembrim. Par laimi, mēneša patrons Strēlnieks dos Lauvai pietiekami daudz spēka un enerģijas, lai tiktu galā ar jebkādiem pārbaudījumiem.

Raksturīgais planētu izvietojums radīs ķildu, blēdību, konfliktu un nesaprašanās riskus ar apkārtējiem, tostarp ar priekšniecību. Nav izslēgtas sāpīgas vilšanās mīļotajos. Astroloģe Lauvam iesaka nesatraukties un pieņemt lēmumus tikai ar aukstu prātu. Lai pretotos skaudīgu cilvēku intrigām, iespējams, nāksies aizstāvēt savas pozīcijas un aizsargāt savu reputāciju.

Jaunava

Mēneša sākums Jaunavām sola pozitīvas noskaņas, iedvesmu un enerģijas pieplūdumu, ko Jaunavas tērēs savu ideju virzīšanai un ieceru īstenošanai. Biznesa jomā šāda degsme un radošums tiks novērtēts, tostarp finansiāli. Pēc 7. decembra sāksies saspringts periods, kad labāk apslāpēt entuziasmu un mēģināt izvairīties no konfliktsituācijām. Nāksies apbruņoties ar pacietību un izturību, lai ne ar vienu nestrīdētos, pretējā gadījumā no negatīvām sekām nevarēs izvairīties.

Svari

Decembra pirmā nedēļa Svariem būs uz pozitīva, panākumiem  interesantiem notikumiem bagāta. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus gaida jaunas iepazīšanās, sakari, aizraujoši ceļojumi, spilgti iespaidi. Sākot no novembra beigām, svarīgi jautājumi un izaicinājumi darbā atrisināsies viegli, tāpēc visus svarīgos pasākumus un notikumus labāk ieplānot līdz 5. decembrim. No 7.decembra līdz mēneša beigām saglabāsies negatīvi aspekti, kuru rezultātā var rasties būtiskas problēmas biznesa un finanšu jomā. Lai izvairītos no nopietnām kļūdām, tev jāsaglabā modrība un vērība, jo īpaši, strādājot ar dokumentiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment