LG izstādē ISE 2018 prezentēs jaunākos digitālo izkārtņu produktus uzņēmumiem

LG Electronics (LG) izstādē Integrated Systems Europe (ISE) 2018 piedāvās vertikālo izkārtņu risinājumus, kas pielāgojami izmantošanai jebkādā biznesa vidē, piemēram, veikalos, publiskās vietās un birojos. ISE būs apskatāmi tādi displeji kā Transparent OLED, Open Frame OLED un OLED Video Wall ar izteikti plāniem korpusiem un citi jaunie LG produkti.

LG stenda uzmanības centrā ir 55 collu lielā Transparent OLED digitālā izkārtne –

caurspīdīgs OLED displejs ar neticami plānu korpusu un elegantu formu.

Izstādē ISE 2018 LG prezentēs arī Open Frame OLED displejus, kur tiks demonstrēta to Canyon Attractor forma, izmantojot 60 Open Frame OLED displejus ieliektās un izliektās konfigurācijās. Šos izliektos, elastīgos OLED digitālos ekrānus ar dažādām displeju formām un izmēriem ir iespējams pielāgot dažādiem lietotājiem jebkurā nozarē, tostarp izmantojot tos kā lielizmēra video instalācijas un informācijas displejus, kas spēj iekļauties jebkuras komerctelpas apveidos.

Tāpat uzmanību LG stendā piesaistīs arī Even Bezel Video Wall ar 0,6mm korpusu, kas minimizē skatīšanās traucēkļus, padarot šo produktu par ideāli piemērotu augstas kvalitātes modes un skaistumkopšanas produktu reklamēšanai.

LG 86 un 88 collu Ultra Stretch displeji ir piemēroti, lai izstieptā veidā attēlotu kustīgu informāciju vai paziņojumus dažādās valodās. LG IDB ir moderns skārienjūtīgs interfeiss ar precīzu rakstīšanas veiktspēju, kas ļauj vairākiem lietotājiem vienlaicīgi rakstīt un brīvi dalīties ar idejām, izmantojot intuitīvu skāriena tehnoloģiju maksimālai produktivitātei un ērtībām.

LG demonstrēs arī 65 collu UHD videokonferences risinājumu, kas izstrādāts sadarbībā ar Cisco, apvienojot LG zināšanās par premium UHD displejiem un Cisco nozarē vadošās tehnoloģijas.

LG stendā ISE 2018 izstādē būs aplūkojams arī plašs nozīmīgāko displeju produktu klāsts, tostarp In-glass Wallpaper OLED izkārtne, Ultra Stretch, High Brightness izkārtne, 1.5mm Pixel-pitch LED izkārtne un Transparent Color LED plēve.

Par LG Electronics Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir viens no pasaules vadošajiem tehnoloģiju novatoriem sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā. Darbojoties 125 struktūrvienībās un nodarbinot 77000 cilvēku visā pasaulē, 2017. gadā kompānijas pārdošanas apjomi sasniedza 55,4 miljardu ASV dolāru. LG veido piecas struktūrvienības – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions un Vehicle Components un B2B. LG ir viens no pasaules vadošajiem plakano paneļu televizoru, mobilo tālruņu, gaisa kondicionēšanas sistēmu, ledusskapju un veļas mazgājamo mašīnu ražotājiem. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet interneta vietni www.lg.com.

Leave a Comment